Annonsørinnhold i samarbeid med Solør Industriservice AS

Hva er dette?

 
 

Et mekanisk verksted med lang fartstid og erfaring

Far og sønn liker at det gnistrer i hverdagen. Solør Industriservice AS ble etablert av Tormod Embretsen, og sønnen Borge Torgeir ble tidlig engasjert i bedriften. I dag er det andre generasjon som står for den daglige driften, men Tormod er fortsatt aktivt med.

Annonsørinnhold i samarbeid med Solør Industriservice AS

Solør Industriservice AS

Solør Industriservice AS ble etablert som et enkelpersonforetak i 1987 da Tormod Embretsen oppfylte drømmen om å starte for seg selv. I begynnelsen var Tormod alene, men oppdragene lot ikke vente på seg, og snart var det fire ansatte. I dag er det ni dyktige fagfolk i verkstedet.

Borge Torgeir var ti år gammel da far Tormod etablerte bedriften. Allerede i ung alder tilbrakte han en time på kontoret før skoletid, og fikk god opplæring i faget.

For ti år siden ble Tormod utsatt for en trafikkulykke da han ble påkjørt i et gangfelt. Borge Torgeir overtok som daglig leder.

Selv om ulykken reduserte Tormods arbeidsevne og satte ham ut av spill i mange år, er han fortsatt aktivt med i bedriften. Han fordeler og vurderer jobber, og kommer gjerne med gode råd og tips der det trengs. Men Tormod ser gjerne at noen kan overta noen av hans arbeidsoppgaver.

– Jeg har vært med i bedriften i snart 20 år, så jeg har opparbeidet meg litt erfaring i bransjen, og senior enda lenger. Mesteparten av tiden tilbringer jeg på kontoret med administrative oppgaver eller med kunder og salg. Nå er vi på jakt etter en som kan hjelpe til med det administrative arbeidet, sier Borge Torgeir.

De søker nå en person som kan være med å kalkulere og vurdere ulike jobber og oppdrag.

Friedrich Wendland i full gang med arbeidsdagen på Solør Industriservice AS.

Løsningsorienterte fagfolk gir fornøyde kunder 

I det mekaniske verkstedet på Flisa utføres en rekke ulike og varierte oppgaver. Arbeidsoppgavene dekker det aller meste: Sveising i stål, rustfritt og aluminium, reparasjoner og vedlikehold av produksjonsutstyr, landbruksredskaper og maskiner, produksjon av trapper og rekkverk og maskinering.

– Her er ingen dag lik, og arbeidsoppgavene varierer etter hva kundene trenger og ønsker. Vi har lite serieproduksjon så her er det kundens behov som avgjør hvordan arbeidsdagen blir, smiler Borge Torgeir.

Borge Torgeir Embretsen har vært med å produsere det meste i løpet av sin lange fartstid i bransjen. Det har vært spesialmaskiner rettet mot ulike typer industrier, plantebehandlere, krympetunneler, trapper og rekkverk i ulike former og fasonger, smijernrekkverk og monteringspoler i ulike formater.

Bedriften har også en egen butikk med utsalg av blant annet jern, festemateriell, kjeder og kjedehjul. De fører varer som ikke er lette å få tak i andre steder i distriktet.

Borge Torgeir trekker gjerne frem sine dyktige medarbeidere. De ansatte har god kjennskap til industri, landbruk og lastebilnæringen. Her er ingenting umulig, og produksjonen skreddersys etter kundens ønske. De ansatte ser på alle oppdrag og oppgaver som en spennende utfordring, og kommer gjerne med finurlige løsninger.

Kundebasen består av både privatpersoner og industrielle virksomheter. Solør Industriservice AS vet at utstyr som ikke fungerer slik det skal kan medføre stopp i både innhøsting og produksjon. Derfor foregår både produksjon og reparasjoner raskt. 

Din naturlige diskusjonspartner innen sveising, dreiing, fresing, produksjon, reparasjon og montasje.

Solør Industriservice AS
Med hjertet på rett sted! Arild Bentrud produserer etter kundenes ønske, og nå er det hjerter som står på oppdragslisten.

Familiebedriften ønsker også de unge velkommen inn på verkstedet. De har et godt samarbeid med både den videregående skolen og Opplæringskontoret i Hedmark/Oppland. Hos Solør Industriservice AS er både utplasseringselever og lærlinger sysselsatt.

Borge Torgeir forteller at i mars ønsker de en jente fra Karlstad, Sverige, velkommen. Hun skal være i praksis i tre måneder – og det ser de alle frem til.

- Vi synes det er veldig bra å få med de unge. Da har vi også sjansen til å vise frem yrket vårt, og de får mulighet til å prøve seg. Det er jo de unge som er fremtiden, sier en entusiastisk daglig leder.

Også lærlinger og utplasseringselever drar nytte av erfaringen. De blir kjent med bedriften, kundene og vet hvordan bedriften opererer og hvilke krav som stilles til de ansatte. Det er en fordel når man senere skal søke om fast stilling etter endt læretid. Borge Torgeir legger ikke skjul på at det gode muligheter for en fast plass på laget om læretiden utføres godt.

På Flisa er det blitt sveiset, dreiet, montert, reparert, montert og produsert etter kundenes ønsker og behov i over 30 år. De dyktige fagfolkene hos Solør Industriservice AS ser frem til nye utfordringer. Uansett om oppdraget er stort eller smått finner de løsningen for ditt prosjekt. 

Solør Industriservice AS

• Vi er et mekanisk verksted som holder til på Flisa.
• Våre nye lokaler rommer det et verksted bør ha.
• Vi er din naturlige diskusjonspartner der du har problemer med produksjonsutsyr eller ved montasje.
• Vi har fagfolk som utfører sveising, dreiing, fresing, produksjon, reparasjon og montasje.
• Vi leverer og utvikler produkter til både private- og industrielle virksomheter. Stort som smått.
• Ta turen innom vårt utsalg av blant annet jern, festemateriell, kjeder og kjedehjul!

Våre tjenester:
• Service og reparasjon av produktutstyr og maskiner
• Trapper, rekkverk og lignende – skreddersydd etter dine ønsker
• Fagverk og innstøpningsdetaljer
• Sveising av stål, rustfritt og aluminium
• Serviceoppdrag på ditt produksjonsutstyr
• Montering av stål, veggelementer, tak og mekanisk utstyr
• Spesialtilpasning av produksjonsutstyr

Del artikkelen på Facebook