Annonsørinnhold fra Block Watne

Hva er dette?

Block Watnes salgskonsulent Maj Aastebøl viser fram det flotte området der det nå skal bygges 12 leiligheter - et steinkast fra Kongsvinger sentrum.
Block Watnes salgskonsulent Maj Aastebøl viser fram det flotte området der det nå skal bygges 12 leiligheter - et steinkast fra Kongsvinger sentrum.

– En bolig du kan bo i resten av livet

Mange drømmer om en lettstelt bolig med nærhet til alt. Bogeråsen oppfyller begge kriteriene, til en svært fornuftig pris.

Annonsørinnhold fra

Stadig flere leiligheter bygges i og rundt Kongsvinger. Behovet for enklere og mer lettstelte boliger bare øker og øker, og mange velger vekk eneboliger til fordel for leilighet. Nå bygges det 12 selveierleiligheter på 99 kvadratmeter på solrike Bogeråsen, kun et steinkast fra Kongsvinger sentrum.

– Dette er fine, praktiske leiligheter som passer for mange, fra små familier til eldre som vil kvitte seg med hus og hage og bo mer lettvint, forteller selger i Block Watne, Maj Aastebøl.

Leilighetene blir bygget høyt i terrenget, og får fantastisk utsikt over Glomma og områdene rundt. Boligene blir også universelt utformet, og alle får adkomst fra bakkeplan.

– Det blir trappefri adkomst til leilighetene, og det er store, gode rom med en veldig bra standard. Det har en verdi å vite at dette er en bolig du kan bo i resten av livet, sier Aastebøl.

Fantastiske turmuligheter

Se for deg å våkne til fuglekvitter og lyden av naturen. Nyte en kopp kaffe i morgensolen på den romslige balkongen, med flere kilometers utsikt utover idylliske Glåmdalen. Ta på seg turklærne, pakke en sekk og gå innover til populære Bogerfløyta. Turstien starter bokstavelig talt rett utenfor døra, og byr på flotte naturopplevelser hele året. Her kan man gå, sykle eller spenne på seg skiene om vinteren. Det er også flotte turmuligheter ved Strandpromenaden langs Glomma.

Nysgjerrig på Bogeråsen?
Klikk her for å lese mer om boligprosjektet.

Turstien starter rett utenfor døra, og går i bro over veien.

– Rekreasjonsområdene er veldig fine og passer for alle, så her kan man leve et aktivt liv. Her er det supert for den aktive pensjonisten som foretrekker å ta seg en tur i skogen enten til fots eller på ski, sier Aastebøl.

Men i tillegg til den umiddelbare tilgangen til naturen, er du bare et steinkast unna Kongsvinger, som gir deg et pulserende byliv og alt du trenger. Bogeråsen ligger bare fire kilometer fra bysentrum.

– Alle leilighetene får tilhørende garasjeplass, men det er også kort gangavstand til nærmeste bussholdeplass. Bybussen tar deg til sentrum på kort tid. Du er få minutter fra bylivet, samtidig som du kan nyte freden og roen.

Velg bolig og last ned prospekt her.

Mye for pengene

Utsikten utover Glomma blir flott fra leilighetene på Bogeråsen.

Den erfarne Block Watne-selgeren har vært mange år i bransjen, og bor selv i Kongsvinger. Hun ser en utvikling der stadig flere ønsker å bytte ut store eneboliger med hage og vedlikeholdet det medfører med lettvinte leiligheter.

– Folk vil ha leiligheter i stedet for hus. De synes det er mye jobb med vedlikehold, og vil heller bruke tiden på reise og andre ting, sier hun.

Det bygges mye i byen og områdene rundt, men Aastebøl forteller at man får mye mer for pengene når man velger å flytte et steinkast ut av sentrum. 

– På Bogeråsen får du et større areal og mer for pengene enn til samme pris i sentrum. Og du er likevel rett i nærheten. Du er også nærme veien inn mot Gardermoen og Oslo, samtidig som du slipper byens støy.

Lettvint med nytt

Alle boligene har gjennomtenkte planløsninger, som oppleves romslige og luftige.

– Leilighetene er praktiske, og passer for mange. Det er komplette boliger, med integrerte hvitevarer, skyvedørsgarderover og stort bad med eget avlukke for vaskerom, sier Aastebøl.

Hun trekker fram mange fordeler med å kjøpe nybygg i stedet for brukt. Det er ikke oppussingsbehov, og man har fem års reklamasjonsrett. Man har også muligheten til flere tilvalg på interiør som gulv, fliser og kjøkkeninnredning.

– Nye, moderne boliger blir også bygget med maksimal energibesparing, så de er rimelige å bo i. Her får du en tilnærmet vedlikeholdsfri leilighet til prisen av en eldre enebolig.

Finn din Block Watne-bolig her.

Del artikkelen på Facebook