Vil hjelpe næringsdrivende over korona-kneika

HJELP: Kristian Botten Pedersen ser at det blir nødvendig med en politisk dugnad for å hjelpe de næringsdrivende over korona-kneika.

HJELP: Kristian Botten Pedersen ser at det blir nødvendig med en politisk dugnad for å hjelpe de næringsdrivende over korona-kneika.

SOLØR: – Dette blir en dugnad hvor politikerne må stå sammen for å hjelpe utsatte bedrifter over kneika. Nå må dere ta kontakt med oss politikere for å melde fra om utfordringer. Og løsninger.

DEL

Det sier Kristian Botten Pedersen (V). Han sitter som leder for samfunnsutvikling i Åsnes, men har også som han selv sier «kort vei inn til Regjeringen».

Korona-viruset gir selvstendig næringsdrivende utfordringer som Kristian Botten Pedersen vil at de skal melde videre.

– Hvilke behov og utfordringer har dere med korona? Det er viktig å oppfordre til å ta kontakt med politikerne som enten sitter på Stortinget, eller har kort vei inn til Regjeringen.

Krisepakkene blir flere, og dette er også en dugnad der vi politikere står sammen for å hjelpe utsatte bedrifter over kneika som best vi kan.

For å finne de aller beste løsningene er vi avhengige av å høre fra de som har skoene på, også i Solør og ellers i regionen, sier Botten Pedersen.

Han sier videre at han har forståelse for at det kanskje holdes igjen på noe av det som koster mest.

– Samtidig er det her som ellers, tidlig innsats som kan forebygge store negative konsekvenser. Jeg er leder i utvalget for samfunnsutvikling i Åsnes, og er selvsagt spesielt interessert i at Solør-bedrifter melder sine behov og utfordringer og eventuelt sine mulige løsninger til hvordan bedre dette, oppfordrer Venstre-politikeren som til daglig arbeider hos fylkesmannen i Innlandet.

Artikkeltags