Gå til sidens hovedinnhold

Har gledet og aktivisert eldre i flere tiår – nå trenger Nunne din stemme!

Artikkelen er over 3 år gammel

KONGSVINGER: Hun har gledet og aktivisert eldre i kommunen vår i flere tiår. Nunne Moss fikk JobZone Kongsvingers veldedighetspris, og nå kan du være med og stemme henne frem til å vinne landsfinalen.

Hvis hun vinner, vil hun gi pengene - 100 000 kroner - til prosjektet Livsglede for eldre. De frivillige der har som formål å skape trivsel for eldre som trenger litt hjelp.Nunne mener at det ikke er mye av offentlige penger som går til trivsel for de eldre på sykehjemmene i distriktet vårt, og vil gjøre noe med dette under mottoet "Lev livet - livet ut!" Det handler om å skape trivsel og det omsorgsfulle naboskapet som inkluderer de eldre.

Nå ligger hun på 9. plass blant de 16 som har fått veldedighetsspriser fra JobZone landet over.

- Nunne er ei dame som står på for andre, hun er et eksempel til etterfølgelse, sier Per Toni Grundt og Nils Kristian Skjæret i JobZone Kongsvinger, og oppfordrer alle til å gå inn på Jobzones hjemmesider, veldedighetsaksjonen, der alle kandidatene ligger ute.

Den som leder konkurransen til nå, er 12 år gamle Daniel Riset Kjos fra Follo. Han er Redd Barna-ambassadør, og i flere år har han arrangert basarer, solgt egne leker og andre tiltak for å skaffe penger til andre barn som ikke har det så bra som ham.

 

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.