Gå til sidens hovedinnhold

Valgdebatt med alle partier

Valgdebatt med alle partier i Kongsvinger. Tema: Skole, omsorg, bosetting av flyktninger og samarbeidskonstellasjoner. Debattleder er Bård Engh.

Artikkelen er over 5 år gammel

KONGSVINGER: Glåmdalen kjører i kveld ny politisk valgdebatt sendt direkte på glomdalen.no. Denne gangen med alle ni Kongsvinger-partiene.

Debatten finner sted i Glåmdalens lokaler, der det også er åpent for publikum.

Denne gangen er temaene skole, omsorg, bosetting av flyktninger og mulige konstellasjoner etter valget.

– Det blir en helt annen type debatt enn den forrige ordførerduellen vi hadde mellom Øystein Østgaard og Sjur Strand på nett-TV for to uker siden. Denne gangen blir det flere temaer og flere deltakere, og vi håper å få svar på hvor partiene står i de ulike spørsmålene, sier debattleder og Glåmdalen-journalist Bård Engh.

De som stiller til debatten er Øystein Østgaard (H), Sjur Strand (Ap), Johan Aas (Frp), Thor Ringsbu (KrF), Margrethe Haarr (Sp), Jørn A. Stenseth (V), Helge Thomassen (Pp), Alejandro Perez (SV) og Øystein Hanevik (MDG).

Det er for øvrig allerede klart at Glåmdalen også på valgkvelden førstkommende mandag kommer til å sende flere timer direkte på nett-TV fra klokka 19.30. Her vil vi presentere lokale resultater og få kommentarer fra politikere etter hvert som tallene faller på plass i løpet av kvelden.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.