Gå til sidens hovedinnhold

Møt Knut Storberget i landbruksdebatt!

Artikkelen er over 5 år gammel

GRUE: – Hvor står norsk landbruk – og hvor går vi? Det spørsmålet stilles når Knut Storberget møter lederne i Hedmark Bondelag og Hedmark Bonde- og Småbrukarlag mandag kveld.

Og du kan være med på debatten!

Knut Storberget er landbrukspolitisk talsmann for Ap. Han møter ledelsen ved Solør Bioenergi og Bergene Holm for å få informasjon om næringas utfordringer.

Knut Storberget, leder i Hedmark Bondelag Erling Aas-Eng og leder i Hedmark bonde – og småbrukerlag Ståle Støen møter deretter eierne av Skaslien gjestgiveri, lokale organisasjoner og bønder.

Tema for møtet er matproduksjon, matsikkerhet, kvalitet, samarbeid, foredling, avsetning og distribusjon av landbruksproduktene.

Mandag kveld inviteres det til åpent møte i Festsalen Grue rådhus. Tema for kvelden er å sette norsk landbrukspolitikk under lupen.

– Vi stiller spørsmålene «Hvor står vi?» «Hvor går vi?»

Og vi spør hvilke konsekvenser dette får for vårt distrikt, sier Herdis Bragelien. Det er Grue Ap som arrangerer møtet, Lorentz Moe er konferansier, og Bragelien håper at folk fra hele distriktet kommer for å møte disse toppene i norsk landbrukspolitikk.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.