Hvem har vunnet 17 millioner?

Artikkelen er over 5 år gammel

En person fra Sør-Hedmark har vunnet nesten 17 millioner kroner på V75 lørdag. Men hvem?

DEL

– Vi har ikke lyktes å komme i kontakt med vinneren ennå, men jeg kan si såpass at han er bosatt i søndre Hedmark og at vedkommende spilte en flat bong til mindre enn 500 kroner. Det er bare å gratulere med et fantastisk spill, sier salgssjef Geir Langseth i Norsk Rikstoto på rikstoto.no

En spiller fra søndre Hedmark var den eneste som klarte å løse V75-rebusen på Bjerke lørdag. Utbetalingen for syv riktige endte på 16 914 794 kroner.

– Spilleren hadde spilt uregistrert, så jeg vil henstille alle spillere i søndre Hedmark til å sjekke V75-bongen sin, sier salgssjef Geir Langseth i Norsk Rikstoto.

Etter seks avdelingen var det ifølge ham bare tre bonger som hadde alle seks riktige. Det var derfor svært mange som trodde det var jackpot da åttendevalget 9 Tin Balderoverraskende vant, men spilleren fra Hedmark hadde market for nummer 9 i V75-7 og kunne derfor glede seg over hele potten alene - og mer enn 17 millioner kroner i gevinst når man inkluderer utbetalingene for seks og fem riktige.

– Husk å sjekke bongen, og ta kontakt med Norsk Rikstoto!, er henstillingen fra Norsk Rikstotos salgssjef, Geir Langseth.

Klokka 23.15 lørdag kveld melder Rikstoto til Glåmdalen at de ennå ikke har oppnådd kontakt med vinneren.

Søndag kveld er det fortsatt samme status i saken.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken