Lørdag er ungdommens dag

Møteplassen og Kongsvinger Ungdomsråd arrangerer "Alt Mulig Dag" for undommen i byen på lørdag. Guro Sønstebø (t.v.), Jenny Løfsgaard og Live Othilie Mastad gleder seg.

Møteplassen og Kongsvinger Ungdomsråd arrangerer "Alt Mulig Dag" for undommen i byen på lørdag. Guro Sønstebø (t.v.), Jenny Løfsgaard og Live Othilie Mastad gleder seg. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

KONGSVINGER: Lørdag arrangerer ungdom aktivitetsdag for ungdom. Og det kuleste av alt er at alt er gratis – inngang og mat.

DEL

Det er Møteplassen og Kongsvinger ungdomsråd som har snekret sammen denne aktivitetsdagen for ungdom som de kaller «Alt Mulig Dagen». Aktivitetene vil i hovedsak foregå i Storhallen, men også i Mølleparken og i Tufteparken.

Inngang er gratis, å delta på alle aktivitetene er gratis, til og med maten er gratis. Alt du trenger er å ta med deg ei flaske med vann, som du gratis kan tappe hjemme, og klær du kan bevege deg i.

– Vi i Møteplassen og ungdomsrådet har invitert mange lokallag, og de vil presentere sine aktiviteter som ungdommen kan være med å prøve. Kanskje finner noen av ungdommene seg en ny hobby de har lyst til å satse på. Her er det ikke fotball eller håndball, men her vil ungdommen i stedet finne litt andre idrettsaktiviteter som man kan prøve sine ferdigheter i, sier de tre jentene som har vært med på planleggingen, Guro Sønstebø, Live Othilie Mastad og Jenny Løfsgaard, som alle representerer ungdomsrådet.

Hvis du ikke er interressert i noen av aktivitetene er det fint om du likevel kommer for kanskje å finne nye venner, eller bare rusle rundt og være sosial, sier fra venstre: Guro Sønstebø, Live Othilie Mastad og Jenny Løfsgaard.

Hvis du ikke er interressert i noen av aktivitetene er det fint om du likevel kommer for kanskje å finne nye venner, eller bare rusle rundt og være sosial, sier fra venstre: Guro Sønstebø, Live Othilie Mastad og Jenny Løfsgaard. Foto:

Noen av aktivitetene som ungdommen kan teste under «Alt Mulig Dagen» er Crossfit, golf, tennis, klatring, bordtennis, turn, Corebar, amerikansk fotball, rulleskøyter, dans, skateboard, zumba, Vinger Mekk & Moro og Bua.

– Men dette er også en dag hvor ungdommen kan komme for rett og slett å få nye venner, og da er det ekstra fint for dem som måtte være nyinnflyttet til byen, sier jentene, som synes det ville være fantastisk hvis mange ville komme også om de ikke skulle være interessert i noen av aktivitetene.

Artikkeltags