Etter flere måneder med research, innspilling og etterarbeid skal endelig det norske folk få komme på innsiden av Eidskogs campingplass Montebello.

– Jeg må innrømme at jeg har litt nerver nå, ja. Det skal bli spennende å se hvordan folk reagerer på dette, ler daglig leder ved Montebello Camping, Lars Christian Amundsen, på telefon mens han kjører mot Oslo.

Sammen med familie, campinggjester og produksjonsteamene skal han feire kveldens TV-premiere. 

Glåmdalen gir deg stemningsrapport med reaksjoner og video i løpet av kvelden.

Katteglade campere

I første episode får vi stifte bekjentskap med Snefrid Antonsen og Erik Hagen, som elsker katter og antikviteter.

– Campingparet Snefrid og Erik bygger ut spikerteltet sitt. Erik står for byggingen, men ikke uten innblanding fra kona Snefrid, som liker å ha en finger med i spillet. Senere går Snefrid sin daglige luftetur med katten Pelle som av en eller annen grunn alltid trekker til den samme eksotiske krydderbusken, skriver TVNorge på sine nettsider.

Daglig leder Lars Christian Amundsen ønsker velkommen, og lar tv-seerne få møte markedsdirektør og plassanviser Tom, som ivrig dirigerer campingturistene fra rullestolen sin.

Kjærlighet blant vognene

Det nyforelskede paret Hans og Monika nyter sommeren sammen med Monikas 14 år gamle sønn Ole Martin, som er stormforelsket i nabovognas datter Helene.

Vaktmester Sverre, som mer eller mindre har bodd på campingplassen i over 30 år, erfarer at det ikke alltid er like lett å kommunisere med walkie talkie.

I tillegg får vi se hvor trøblete det faktisk kan være å parkere en campingvogn.

Se klipp fra TV-serien: