Øyvind Mund leder «Samme tid neste år»

Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

- Sjansen for å nå sine mål er større om man deler dem med andre. I «Samme tid neste år» møter vi folk fra hele landet som har satt seg ett mål de skal nå i løpet av ett år. Og de tør å si målet sitt høyt på TV 2, sier programleder Øyvind Mund.

DEL

Gjennom ett år har TV 2 fulgt 40 mennesker fra hele landet som har mål de ønsker å nå. Mål de har drømt om, mål de aldri har gitt opp. Mål som vil forandre livene deres. Noen mål er store og livsavgjørende mens andre mål kan være mindre - men kanskje like så utfordrende for den det gjelder.  

- Vi følger blant annet Tor Harald (50) som fikk slag som 35 åring. Livet har vært tøft siden. Men nå, 15 år etter han ble syk, er han fast bestemt på at han skal lære seg å gå igjen på ett år. Vi følger tre par som ønsker seg et barn mest av alt i hele verden og deres kamp for å bli gravide gjennom prøverør. Kathleen er en engasjert mamma som står på dag og natt for at hennes handikappede sønn Oscar og hans kamerater på skolen skal få oppleve russetiden og få russebuss, sier Øyvind Mund  i en pressemelding fra TV2

Noen mål kan virke små, men er like viktig for dem det gjelder.  

 - For meg personlig har det vært en sterk og spennende reise å følge mennesker som virkelig ønsker å nå målet sitt. De har delt både opp- og nedturer ved å filme seg selv underveis og virkelig latt oss få innblikk i reisen mot målet. Når jeg sender mine gjester ut denne ene døren på scenen, tar det bare sekunder i programmet før de kommer inn andre døren. Men i virkeligheten er har det gått ett år, og det som er et lite øyeblikk for oss tv-seere er et helt år for deltagerne i «Samme tid neste år», sier Øyvind Mund.

Noen mål er også blitt endret underveis i tv-innspillingen.

- Livet kan være uforutsigbart og mye kan skje på ett år. Det får vi være vitne til i Karen Marie sin sterke historie. Hun får livet snudd på hodet i løpet av året når hun oppdager at hun er alvorlig syk og må endre mål underveis for å overleve, sier programlederen. 

Episoden om Finn Larsson og hans familie er 8. episode i serien «Samme tid neste år» Den går på TV2 onsdag 25. februar 2018 kl 20.00.

Artikkeltags