Linn og Tina var veldig nær husdrømmen

VANT IKKE DRØMMEHUSET: Linn (t.h.), Tina og Andrea (12) håpet inderlig på å vinne drømmehuset til seg selv og babyen som er på vei. Slik gikk det ikke.

VANT IKKE DRØMMEHUSET: Linn (t.h.), Tina og Andrea (12) håpet inderlig på å vinne drømmehuset til seg selv og babyen som er på vei. Slik gikk det ikke. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

ULLENSAKER/NES: Ekteparet kom videre til superfinalen, og ble deretter stående igjen som ett av to par med flest stemmer.

DEL

I flere måneder har TV2-seerne fulgt fire par gjennom intens oppussing av hvert sitt nye hus i Mogreina.

I kveld var det endelig klart for den store finalen av Huset der publikum skulle bestemme hvilket par som fikk premien – nemlig huset de selv har lagt enorme mengder jobb i.

Linn og Tina Sjøli fra Sør-Odal, bosatt i Skogbygda, hadde med seg en stor heiagjeng under direktesendingen fra Mogreina.

Og det var tydelig at mange stemte på de to. Tre av fire par kom til superfinalen etter en stemmerunde, og Linn og Tina var blant disse.

Det så lenge ut til å gå ekteparet Sjøli sin vei. Da to par ble stående igjen til slutt med flest stemmer, var Linn og Tina fortsatt med.

– Jeg er kvalm, sa Linn rett før programleder Klaus Sonstad avslørte vinneren som fikk huset til en verdi av fire millioner kroner.

Der glapp husdrømmen for Linn og Tina. Det var Malin Michaelsen og Tomas Hansen som stakk av med seieren. De tre andre husene legges ut for salg.

Artikkeltags