Gå til sidens hovedinnhold

De sjarmerende norsk-amerikanerne

Artikkelen er over 5 år gammel

ÅSNES: Jake Uggerud er heavyrockeren fra Hof. Sesongpremieren på "Alt for Norge" på TVNorge hadde nesten en halv million seere.

Konkurransen om å bli den beste nordmannen er i sin sjette sesong på TV-kanalen.

– Programmet hadde 457.000 seere og det er tett på fjorårets rekordsesong. Dermed sikret kanalen seg en solid start på TV-høsten, sier Espen Skoland, kommunikasjonsdirektør i TVNorge og Discovery Networks.

– Bunadshatten av for våre fantastiske og fargerike norsk-amerikanere! Dette er en knallåpning på sesongen. Det er noe magisk med disse norskættede amerikanerne som er så utrolig tørste etter kunnskap om sine norske forfedre og landet de stammer fra. De gir oss både latter og tårer, og det er kanskje derfor så mange seere er trofaste mot programmet, legger han til.

Belønningen over å så til de grader by på seg selv, som de unge norsk-amerikanerne gjør, avspeiler seg på seertallene.

– Nesten 40 % av seerne er fra 15 til 50 år. Fjorårets sesong ble tidenes mest sette i realityseriens historie, forteller Skoland.

Av alle som så på TV i går, den såkalte totalbefolkningen, det vil si seere over 12 år, så hadde søndagens "Alt for Norge" med Jake Uggerud & co, en seerandel på 27,1 prosent.

Kommentarer til denne saken