Hopp og sprett i stor turn-oppvisning

Mål: Det var mange turnere som deltok på oppvisningen lørdag, og NM-gutta fikk prøve seg på trampolina og prøve å få basketballen i kurven. Noen mål ble det.

Mål: Det var mange turnere som deltok på oppvisningen lørdag, og NM-gutta fikk prøve seg på trampolina og prøve å få basketballen i kurven. Noen mål ble det. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

KONGSVINGER: Det var bra trøkk i Tråstadhallen da KIL Turn inviterte til oppvisning lørdag. Turnerne fra den lokale klubben fikk vise fram hva de kan foran både foreldre og venner.

DEL

KIL Turn har bare vokst og vokst som klubb de siste årene, og Tråstadhallen var nesten full med turnere og publikummere da klubben inviterte til en oppvisning før sommerferien straks står for tur.

  • Se bildeserie nederst i saken

Og det var mange turnere som fikk vist fram hva de kan.

Aldersspennet i klubben er fra tre år og til litt over 50. Alt fra minirekrutt til voksenturn var representert, også gutta som deltok i NM forrige helg fikk vise fram noen triks.

– Dette er like moro hver gang dette, sa turntrener Kim Fredriksen etter oppvisningen, litt svett og rød i panna.

– Det har vært mye å gjøre i dag, da vi har hatt våroppvisning for alle troppene. Det er stort showpreg, og ikke så mye fokus på konkurranse, sier Fredriksen.

Når KIL Turn har oppvisninger, møter det alltids mye folk opp. Og i dag var ei noe unntak.

– Til jul så var det stappfullt her, og vi er kjempefornøyd med at så mange tar turen også i dag.

Artikkeltags