– Fotballdømming er en morsom hobby, og er en fin mulighet både for unge og voksne til å være med i fotballmiljøet. Vi håper mange jenter og gutter melder seg på, sier Tom Harald Hagen, fagkonsulent dommer i NFF Indre Østland – selv er han av de mest erfarne dommerne i norsk eliteserie.

Kurset er gratis, og arrangeres lørdag 26. og søndag 27. januar på Vinger hotell i Kongsvinger.

– Etter gjennomført kurs kan man dømme 9’er og 11’er kamper utenfor egen klubb, og man vil få oppfølging fra kretsapparatet. For alle med lyst til og ambisjoner om å utvikle seg, finnes det spennende muligheter. Vi ser også at mange litt voksne tar kurset, enkelte har også erfaring som spiller. Mange trives i dommermiljøet.

Han oppfordrer lokale klubber til å melde på interesserte, men har du lyst til å delta er det også mulig å ta direkte kontakt med fotballkretsen.

Anbefalt aldersgrense er 15 år. Det er en fordel at dommerne har tatt klubbdommerkurs, uten at det er noe absolutt krav.

Interesserte bes melde seg snarest, helst innen mandag 21. januar. Flere opplysninger finnes på kretsens hjemmeside via www.fotball.no.