Treffpunkt fikk pengegave

GAVE: Andreas Arnesen tok imot pengegaven på vegne av de unge deltakerne på Treffpunkt. Jan Velinov, fabrikksjef ved Skarnes-avdeingen til Bergene Holm AS, delte ut sjekken.

GAVE: Andreas Arnesen tok imot pengegaven på vegne av de unge deltakerne på Treffpunkt. Jan Velinov, fabrikksjef ved Skarnes-avdeingen til Bergene Holm AS, delte ut sjekken. Foto:

Trelastfirma gir penger til barn og unge som er rammet av sykdom i familien.

DEL

Hvert år har Bergene Holm AS en julekalender. Hver fabrikk, og hovedkontoret, melder inn lokale tiltak som de mener fortjener en gave. I løpet av desember stemmes det.

Denne gangen ble det «Kreftforeningen og Treffpunkt» som fikk flest stemmer fra ansatte ved Bergene Holm avdeling Skarnes.

I begynnelsen av mars var fabrikksjef Jan Velinov hos Treffpunkt i Kongsvinger for å overrekke en gave på 10.000 kroner.

Sissel Tidemandsen, leder for Treffpunkt Kongsvinger, var svært takknemlig for gaven. Nå håper hun enda flere frivillige vil bidra til tilbudet, som er en møteplass for barn og unge mellom seks og 16 år som har alvorlig sykdom i familien, eller som har opplevd at noen som står dem nær er død.

– Vi gjerne vil ha med flere deltakere og frivillige. Menn er underrepresentert blant de frivillige så vi oppfordrer de til å ta kontakt, sier Tidemandsen.

Treffpunkt holder til i Frivilligsentralen, og arrangeres en eller to ganger i måneden.

Her treffer deltakerne andre barn i lignende situasjon som kan skjønne følelser som skyld, angst, sinne og uro. Trygge voksne tar seg tid til å lytte, leke og dele. Samtale er sentralt på Treffpunkt, men praten skjer på barnas premisser, skriver Kreftforeningen på egne nettsider.

Samtidig opplyses det om at alle Treffpunkt er avlyst i mars i forbindelse med koronaviruset. Foreningen ønsker ikke å utsette kreftpasienter eller pårørende for unødvendig smittefare.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken