En skadet i ulykke på RV2

RAMPONERT: Personbilen ble hardt ramponert, og havnet i grøfta.

RAMPONERT: Personbilen ble hardt ramponert, og havnet i grøfta. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

GRUE: Tre ungdommer i 20-årene satt i bilen som kjørte inn i en lastebil bakfra i full fart på RV2 ved Kirkenær i dag tidlig. Det var et hardt sammenstøt, og alle tre er sendt til sykehus.

DEL

Alle nødetater rykket ut til ulykken på RV2 sør for Kirkenær klokka 0545 i dag tidlig.

Det var en personbil som kjørte inn i en lastebil bakfra – i full fart. Personbilen havnet på taket i grøfta etter sammenstøtet. To av de tre som satt i bilen kom seg ut ved egen hjelp, mens den tredje ble tatt hånd om av helsepersonell da disse kom til stedet kort tid etter.

– Sjåføren har vært uoppmerksom, og har kjørt inn i lastebilen bakfra i full fart. Det ble et hardt sammenstøt, men det ser ut for at det har gått relativt bra med alle de tre i personbilen. En av dem er innlagt på sykehus, men skadene skal ikke være alvorlige, sier Kjartan Waage, operasjonsleder hos politiet i Innlandet.

Han legger til at sjåføren er tatt med til lege for promilletest etter å ha avlagt utåndingsprøve på stedet.

Politiet i Innlandet opplyser at de tre som satt i personbilen alle er i 20-årene. Alle tre ble sendt til Kongsvinger sykehus for en sjekk og observasjon.

– Sjåføren av lastebilen er uskadd, og kunne kjøre videre etter ulykken. Det var også sjåføren som meldte fra om ulykken.

Ulykken skjedde i sørgående felt like utenfor Kirkenær i retning Kongsvinger.

Nyhetsbrev fra Glåmdalen

Abonnér på Glåmdalens nyhetsbrev og få alle dagens viktigste nyheter rett i mailboksen hver kveld.

Da får du også oversikt over hva som skjer i kveld.

 

Artikkeltags