Mann ligger livstruende skadd på Ullevål etter alvorlig trafikkulykke på E16

ALVORLIG ULYKKE: Seks personer var involvert i en alvorlig trafikkulykke på E16 i Nannestad torsdag kveld.

ALVORLIG ULYKKE: Seks personer var involvert i en alvorlig trafikkulykke på E16 i Nannestad torsdag kveld. Foto:

To biler har vært involvert i en frontkollisjon på E16 i Nannestad torsdag kveld. Totalt seks personer er involvert. En person skal i følge politiet være livstruende skadd, mens en annen betegnes som alvorlig skadd.

DEL

Ulykken har skjedd på like nord for Kneppefeltet på E16 i Nannestad. Politiet, som fikk melding om ulykken klokka 21.04, betegner ulykken som svært alvorlig.

– To biler har vært involvert. Totalt seks personer satt i bilene, tre i den ene og tre i den andre. Flere personer er hardt skadet, opplyser operasjonsleder i Øst politidistrikt, Jan-Andre Delbeck.

De første meldingene gikk på at det var fem personer som var involvert, men dette tallet er nå oppjustert til seks. Ifølge politiet, er alle fraktet til sykehus. To er fløyet til Ullevål sykehus med ambulansehelikopter, mens fire personer er fraktet til Ahus.

Operasjonsleder Trond Lorentzen opplyser til RB fredag morgen at en mann i 20-årene nå ligger livstruende skadd på Ullevål, mens en kvinne i 20-årene er alvorlig skadd.

Ifølge politiet var det en mann i 50-årene og to personer i 20-årene i den ene bilen, mens det i det andre bilen satt tre personer på 19 og 20 år.

Operasjonsleder Delbeck opplyser at flere politienheter er på stedet med brannvesenet og ambulanse.

– De første nødetatene på stedet har jobbet veldig bra med de skadde, forteller politiets innsatsleder på stedet Roy Alkvist.

Krimteknikere på vei

Operasjonslederen opplyser at hendelsesforløpet foreløpig er noe uklart, men at det ligger en død elg på stedet og at en av bilene muligens skal ha svingt unna elgen.

Innsatsleder Alkvist bekrefter politiets mistanke.

– Vi mistenker at denne elgen kan være skyld i ulykken.

Både Statens vegvesens ulykkesgruppe og politiets egne krimteknikere er torsdag kveld på stedet. I tillegg har politimannskaper gjennomført flere vitneavhør.

Innsatslederen opplyser at E16 lenge vil forbli stengt. Veitrafikksentralen skilter omkjøring via Moreppen, fylkesvei 176 og 161.

Foto:

Artikkeltags