(Ringsaker Blad): – Foranledningen til ulykken er vi ikke sikre på ennå, men personbilen har kjørt inn i lastebilen bakfra, opplyser operasjonsleder Rune Vegard Huse ved Innlandet politidistrikt til Ringsaker Blad.

Fire personer er involvert i ulykken. Tre av disse satt i bilen.

Mor og barn

– Det er en mor og to barn fra Innlandet. Alle er kjørt til sjekk på legevakten. Det skal ikke dreie seg om alvorlige skader, forklarer Huse.

Bilen til familien fra Gjøvik-regionen fikk imidlertid hard medfart.

– Det er store materielle skader på bilen, sier Huse.

Ulykken skjedde nord for E6-avkjøringen i sørgående felt. Politiet fikk melding om ulykken klokka 12.47. Ringsaker Blads journalist på stedet melder om lange køer i forbindelse med ulykken.

– Det er trafikale utfordringer på stedet, sier Huse.

Politiet oppretter sak etter ulykken.

Svært mange hendelser

Det har vært en rekke trafikale hendelser i snøværet fredag. Allerede i morgentimene var fire biler involvert i en ulykke på Mjøsbrua etter at en lastebil fikk problemer på stedet.

Tidligere på dagen ble et vogntog stående på en avkjøringsrampe, også det på E6 ved Bergshøgda. Stansen skapte naturligvis trafikale utfordringer, men kjøretøyet kom seg videre etter en stund.

Bilbergere og nødetatene har hatt hendene fulle i inngangen til helga. Det er meldt om en rekke hendelser så langt, men ingen alvorlige ulykker på Hedmarken.