Vi har tatt oss en tur i de fleste butikkene på Kongssenteret og sett om de er i stand til å hjelpe oss. Her kommer en liste over butikkene som er mest og minst serviceinnstilte!

De beste

1. Intersport

Først fikk vi hjelp av en dame, men hun viste oss til en annen som jobbet der siden han visste litt mer om det vi søkte. Han gjorde alt han kunne for å finne rette joggesko. Veldig positivt inntrykk. Pluss for fancy utstyr til å måle fotens form og størrelse. Vi fikk også informasjon om såler til skoen og diverse annet utstyr. Intersport er butikken du bør besøke om du vil ha god service!

2. Spaceworld

Her fikk vi hyggelig service. Ekspeditrisen spurte oss raskt om vi trengte hjelp, og det på under 20 sekunder. Hun tok seg tid til å finne frem produkter, og fant frem til en film som var etter våre ønsker.

3. Tonic:

Her fikk vi rask og god hjelp, vi fikk også se på flere produkter som kunne tilfredsstille våre ønsker. Dama smilte og var veldig mottagelig for våre dumme spørsmål. Grunnen til at Spaceworld slår Tonic i denne testen er at Tonic anbefalte en vare som ikke var på lager.

4. Gullsmed Kristoffersen

Her fikk vi masse hjelp, og vi ble vist mange aktuelle produkter. En veldig hyggelig dame bak disken.

5. DNA

Senterets nyeste skobutikk tilba mye hjelp og tips. Ekspeditrisen ga også info om vårens nyheter. Bra og hyggelig service.

De verste

7. EuroSko

Her fikk vi ikke mye hjelp, bare en oppfordring om å ”gå og se litt dere”.

6. Glitter

Her fikk vi ingen hjelp, men dama bak disken smilte hyggelig da vi kom inn i butikken.

5. Notabene

Her var det heller ikke mye hjelp å få. Vi ble vist til noen aktuelle produkter, men ingen av dem falt i smak.

4. H&M

Enda vi nesten gikk oppå ekspeditrisen fikk vi ingen tilbud om hjelp. Vi ble ikke engang møtt med et "hei".

3. Torshov:

Gutta som jobber på Torshov er nok ikke vant til at to jenter kommer inn i butikken, for det var ikke hjelp å få uansett hvor hjelpeløse vi så ut.

2. Musikkverket

Vi ventet i over 3 minutter før vi gikk til kassa og spurte selv. Mannen bak kassa ga feil informasjon, skrev til og med navnet på bandet vi lette etter feil. Dårlig!

1. Fotobutikken

Dette er en liten butikk og den er ikke akkurat en kundemagnet. Vi gikk der i over fem minutter, men ingen service. Dama bak disken hadde nemlig funnet en ny webside som var mye morsommere enn det å hjelpe oss.

1. Brio

Her fikk vi ingen service, ikke noe ”trenger du noe hjelp?” her nei. Veldig dårlig. Vi vandret rundt i over fem minutter, men hjelp er visst overvurdert i lekebransjen.

Sport er vinneren

Intersport er vinneren i service-testen! Veldig hyggelig og profesjonell service!

Brio og Fotobutikken deler sisteplassen på listen over serviceinnstilte butikker på Kongssenteret i denne testen. Kanskje bare en dårlig dag på jobb?