Tatt i 161 km/t på E6 – nektet for å ha kjørt for fort

Mann i 20-åra kjørte i 161 km/t i 110-sonen ved Jessheim.

DEL

(Romerikes Blad): Utrykningspolitiet hadde fartskontroll på strekningen mellom Jessheim og Kløfta natt til lørdag, noe som resulterte i sju forenklede forelegg og to førerkortbeslag.

– Klokka 00.50 ble en mann tidlig i 20-åra stoppet i sørgående retning ved Kløfta og fratatt førerkortet etter å ha blitt mål til 155 kilometer i timen i 110-sonen. Ti minutter etter blir en jevnaldrende kar stoppet i nordgående retning ved Jessheim etter å ha kjørt i 161 kilometer i timen, forteller operasjonsleder Terje Marstad i Øst politidistrikt.

Begge bilistene ble fratatt førerkortet og blir anmeldt for forholdet.

– Det hører med til historien at ingen av dem var enige i at de hadde kjørt for fort eller at de ble fratatt førerkortet, og dermed venter en runde i retten, konstaterer Marstad.

Også på riksvei 159 gjennom Lørenskog holdt UP kontroll natt til lørdag, og her ble en 20-åring fra Oslo tatt for kjøring uten førerkort ved 03.35-tida.

Litt tidligere på kvelden, rundt midnatt, stoppet politiet en bilist i slutten av tenåra på Skjetten som også viste seg ikke å ha gyldig førerkort.

– Han blir også anmeldt for uvettig kjøring, opplyser Terje Marstad.

Artikkeltags