Uno Møller og Luisa Arango slipper sine nyheter

Uno Møller er ute med sitt femte album som Uno. Torsdag slipper han «LUX» hjemme på Flisa.

Uno Møller er ute med sitt femte album som Uno. Torsdag slipper han «LUX» hjemme på Flisa. Foto:

ÅSNES: Luisa Arango og TagYourShoes har en ny sommerkolleksjon klar for skomarkedet. Uno Møller slipper albumet «LUX». De to går sammen om å slippe nyhetene på Flisa torsdag.

DEL

Hele bygda er invitert på slippet, som skjer ved TagYourShoes lokaler i Solør Næringshage.

– Vi er utrolig glade for å invitere deg til lanseringen av vår nye 2018 vår/sommer kolleksjon! Den blir introdusert akkompagnert med musikk fra vår egen lokale superstjerne Uno Møller, som samtidig vil lansere sitt nyeste album, sier Luisa Arango.

Hun er gründeren bak bedriften og designeren som er klar for sin tredje sommersesong.
Det er viktig for henne å lansere kolleksjonen hjemme på Flisa. Kolleksjonen av vesker, sko og barnestøvler er designet av Luisa Arango selv, og hun følger hele produksjonen fra tegnepapiret til produktet legges ut i nettbutikken eller i butikken som hun har etablert i Solør Næringshage.

Det er hardt arbeid, men kolombianske Luisa har et sterkt nettverk lokalt fra Solør i ryggen i selskapet TagYourShoes. Gründerens filosofi bygger på godhet, med en utfordring til de som går i hennes sko til å gjøre gode ting for andre.

Nytt i kolleksjonen for sommeren 2018 er at Luisa har designet vesker.

Uno slipper sitt femte album

På Flisa bor også Uno Møller. Han er tidligere medlem av Spellemannprisvinnende Team Me og Twin Pines Mall. Han har mellom utallige innspillinger og turneer verden rundt, også vært en svært produktiv musiker under eget navn. I en treårsperiode fra 2010 til 2013 ga han ut fire album og to EP-er på det britiske selskapet Lazy Acre Records.


– «LUX» er faktisk mitt femte album som Uno Møller. «LUX» er spilt inn på Vestad i Elverum, med Simen Schikulski (The Hallway, Team Me) og Bjarne Ryen Berg (Kite, Team Me). Det er vel et slags emo-pop-rock-album, med opprinnelse i et lite univers hentet og blandet sammen fra et par filmer og virkeligheten. Med hint til blant annet 80 tallet her og der, sier Uno Møller selv.

Med «LUX» tar Uno Møller en ny vei videre.

– Der «Frog Box» var en eksperimentell utforskning av sjangere, låtstrukturer og musikalske merkeligheter, er «LUX» mer rett fram i låtformen, ifølge plateselskapet.

De presenterer «LUX» som et intenst og følelsesladd utbrudd av en popplate, hvor låtene nærmest sprenges ut av høyttalerne. Med fengende poplåter, pakket inn i en voldsom, intens tornado av gitarer, bass og trommer.

Med «Frog Box» ble Uno Møller nominert til Beste Norske Album av musikkmagasinet Gaffa.

Få nyhetene rett på din mobil

Trafikkaos? Storbrann? Ny ordfører? Nå kan du bli varslet om de viktigste nyhetene fra Glåmdalen direkte på din mobiltelefon.

Det er enkelt og det er helt gratis. 

Artikkeltags