Vårt Direktesport-tilbud er kåret til verdens beste

VANT PRIS: Helge Birkelund (t.v.) og Tord Selmer Nedrelid fra Amedia var til stede under prisutdelingen i New York.

VANT PRIS: Helge Birkelund (t.v.) og Tord Selmer Nedrelid fra Amedia var til stede under prisutdelingen i New York. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Sportsportalen Direktesport, der Glåmdalens abonnenter tilbys et omfattende utvalg direktesendt sport, er i verdensklasse. Og nå står en ny runde norsk cupfotball for tur.

DEL

Under 2019 Global Media Awards i New York, som hvert år arrangeres av International News Media Association (INMA), gikk Amedias Direktesport.no helt til topps og vant to prestisjefylte priser i konkurranse med medievirksomheter fra hele verden.

Direktesport fikk også prisen som det beste bransjetiltaket i Europa, uansett kategori.

– Det er veldig morsomt for oss i Glåmdalen å få være med på denne fantastiske satsingen. Alle som abonnerer på vår avis, får tilgang til alle direktesendinger uten ekstra betaling. Det har vi skjønt at mange setter stor pris på, sier digitalredaktør Per-Erik Stømner.

Årlig sendes tusenvis av kamper og idrettsarrangementer fra hele landet. Denne uka er det en ny runde i norsk cupfotball, hvor vi blant annet direktesender cupkampen mellom Moss og KIL fra Melløs stadion.

Sjekk Direktesport-oversikten for detaljer om kamper og tidspunkter!

Artikkeltags