Glåmdalen har rettigheter til å vise kvalifiseringen til 1. divisjon i ishockey - der KIL ishockey skal kjempe om opprykk. I kvaliken skal de møte Ski, Gjøvik og Hasle-Løren. Alle lagene skal møte hverandre én gang, og i utgangspunktet er det de to beste lagene fra kvalikhelga spiller i 1. divisjon neste sesong.

Noe som imidlertid gjør det litt uklart er at 1. divisjonsklubben Furuset trakk seg fra 1. divisjon for ikke mange dager siden. Det som kan skje, er at forbundet bestemmer seg for at tre lag skal gå opp fra kvaliken i stedet.

Allerede fredag kveld kan Glåmdalens abonnenter se Kongsvingers første kvalifiseringskamp. Den spilles klokken 20.00.

KIL Ishockey - Hasle-Løren ser du her.

Lørdag

På lørdag fortsetter sportshelga hos Glåmdalen. Klokken 13.00, spilles den første av flere lokale fotballkamper. Forrige helg tok KIL sin første seier i årets sesongoppkjøring, mot HamKam, og nå gjenstår tre treningskamper. Først ut er nyopprykkede Moss, før oppkjøringen avsluttes mot eliteserielagene Stabæk og Rosenborg.

KIL - Moss ser du her.

Har du lyst til å få med deg KIL - Moss OG hockeylagets neste kvalikkamp, må du ta fram en ekstra skjerm. Klokken 14.00 fortsetter KIL ishockey jakten på opprykk til 1. divisjon, der Gjøvik er neste hinder.

Gjøvik - KIL Ishockey ser du her.

Klokken 15 er det ny fotballkamp. Da skal Sander møte Sørumsand i NM kvalik, og den kampen kan du se ved å klikke deg inn her.

Flisa skal også spille NM-kvalik, og den kampen er også med i lørdagens sendeskjema. Flisa møter Nybergsund Trysil klokken 17.00 og kampen kan sees her.

Avslutning

Sportshelga avsluttes med den tredje og siste kvalikkampen i ishockey. 16.00 skal Kongsvinger møte divisjonskollega Ski i det som fort kan bli avgjørende med tanke på hvor KIL ishockey skal spille neste sesong.

KIL Ishockey - Ski kan sees her.

Er du interessert i å se de øvrige kampene fra kvalifiseringen til 1. divisjon har du også mulighet til å se disse. De kan sees ved å gå inn på lenkene under:

Fredag kl. 17.00: Ski - Gjøvik

Lørdag kl. 17.00: Hasle-Løren - Ski

Søndag kl. 13.00: Gjøvik - Hasle-Løren

På direktesport.no er det også masse annet å kose seg med i helga. Vi sender blant annet en haug med norske treningskamper i fotball, fransk Ligue 1, NM i snowcross og Finnmarksløpet.