Gå til sidens hovedinnhold

Stor Reunion-interesse: Nå inviterer Golfklubben-Daniel 50 personer til vorspiel

Artikkelen er over 1 år gammel

KONGSVINGER: Interessen for «Norges Største Reunion» vokser. Det er allerede solgt 1200 billetter og mange planlegger vorspiel allerede.

En av disse er Daniel Larsson, som til vanlig er daglig leder ved Kongsvinger Golfklubb.

Det er allerede solgt 1200 billetter til reunion-festen på kvelden og arrangøren opplever en økende interesse både for dag- og kveldsarrangementet.

At interessen er stor kan nemlig Larsson bekrefte. Han har derfor invitert 50 venner til førhygge på Golfklubben før den store festen. Interessen er så stor at han åpner for flere deltakere. Det vil bli lett servering og transport vil blir arrangert til oppstart av showet klokken 20.00, opplyser han.

Arrangøren forteller om stor engasjement både fra næringslivet og privatpersoner.

– Vi får stadig henvendelse fra bedrifter som ønsker å utvide sitt engasjement eller som har hørt om arrangementet og vil ha stand på Sentrum Videregående. Mange av bedriftene kommer nå med konkrete stillinger som lyses ut nå og de vil ha speeddate med folk med relevant kompetanse den 1. februar, forteller Lars Gillund, som er prosjektleder for arrangementet i en pressemelding.

Stillingene vil bli løpende presentert på Kongsvingerregionens facebookside og målet er at de som kommer fra regionen inviterer venner og kjente til arrangementet, slik at de kan møte bedriftene som har ledige stillinger.

– Vi får allerede mange henvendelser fra privatpersoner som har invitert venner og kjente fra Oslo som de vil ta med på arrangementet. Det er også russekull som arrangerer reunionen sin i Kongsvingerhallen denne helga, forteller Gillund.

Arrangøren oppfordrer folk nå til å skaffe seg billett til kveldsarrangementet, slik at de ikke havner i en situasjon hvor de ikke får bli med på festen fordi det er utsolgt.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.