Bettan uteblir, Hanne Sørvaag kommer

PÅ KORT VARSEL: Hanne Sørvaag skal lage liv under feiringen på Kirkenær.

PÅ KORT VARSEL: Hanne Sørvaag skal lage liv under feiringen på Kirkenær.

Artikkelen er over 4 år gammel

GRUE: St. Hansfeiringen på Kirkenær blir uten "Bettan" på scenen fredag kveld. I stedet kommer Hanne Sørvaag som er vokalist, komponist og tekstforfatter, og blant annet kjent fra MGP.

DEL

– Etter at Elisabeth Andreassen mistet sin ektemann og måtte trekke seg fra St. Hans-feiringen på Kirkenær, svingte vi oss rundt, kan Heidi Fredriksen i St. Hans komiteen fortelle.

Komiteen mener de har funnet en god erstatning.

– St. Hans-helgen er en hektisk helg for mange artister, men Hanne Sørvaag kommer til Kirkenær i stedet for «Bettan». Det er vi fornøyd med, sier Fredriksen.

En annen forandring på fredagens program er at representanter fra Oppfinnermessa kommer og holder en oppvisning i droneflyving på ettermiddagen.

Elisabeth Andreassens ektemann har gått bort, og hun kan derfor ikke stå på scenen under St. Hans-feiringen (Bildet er tatt under Glåmdalens artistgalla i Rådhus-Teatret i februar).

Elisabeth Andreassens ektemann har gått bort, og hun kan derfor ikke stå på scenen under St. Hans-feiringen (Bildet er tatt under Glåmdalens artistgalla i Rådhus-Teatret i februar). Foto:

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.