Gå til sidens hovedinnhold

Rekord-Haaland fortsetter å herje i Bundesliga

Erling Braut Haaland smadret en 57 år gammel scoringsrekord sist helg. Vi tror han fortsetter målshowet mot Mainz lørdag.

(Nettavisen)

Med de to scoringene sine mot Leipzig sist helg, satte nordmannen ny rekord i Bundesliga. Ingen andre har klart å score 25 mål på de første 25 kampene sine i den tyske toppdivisjonen. Hamburg-legenden Seelers rekord med 23 mål på 25 kamper har stått siden 1963-1964-sesongen.

Lørdag er det ca. 14 millioner kroner i Lotto-potten. Klikk her for å levere kupong.

Braut Haalands 25 mål har kommet på bare 73 skudd. Det betyr at han scorer på 35 prosent av skuddene sine, ifølge ESPN.

Han scorer også ett mål hvert 75 minutt, og det er bedre uttelling enn noen annen spiller i Bundesliga-historien som har scoret ti mål eller mer. Lørdag tror vi jærbuen senker Mainz.

Borussia Dortmund - 1. FSV Mainz 05 - Erling Braut Haaland scorer minst 2 mål - 2,50 (spillestopp lørdag kl. 15.25)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Braut Haaland knuser rekord etter rekord i Bundesliga. Dortmunds nummer 9 scoret mål nummer 24 og 25 i den tyske toppdivisjonen, da Dortmund vant 3-1 borte mot RB Leipzig forrige helg. Dermed har jærbuen scoret 25 mål på 25 kamper i Bundesliga.

Sancho er i form

I kampen mot Die Roten Bullen viste også Jadon Sancho, som var nest sist på Haalands første scoring og scoret første målet selv, at han har funnet formen.

På en ellers perfekt kveld i Sachsen kom det en negativ nyhet for Dortmund. Axel Witsel røk akillesen, og det betyr et langt skadeavbrekk for belgieren.

Lørdag er det ca. 14 millioner kroner i Lotto-potten. Klikk her for å levere kupong.

Men Dortmund har Emre Can, Julian Brandt og Jude Bellingham som kan erstatte ham. Can virker å være den mest sannsynlige til å ta plass ved siden av Thomas Delaney.

Mainz er i trøbbel etter at nedrykksrivalene Schalke og Bielefeld vant sist helg. Laget ligger på bunn i Bundesliga med kun seks poeng etter at de tapte Rhein-Main-derbyet 0-2 mot Eintracht Frankfurt forrige helg. Det var første kampen til lagets nye trener, Bo Svensson.

Statistikken mot Dortmund viser et lite lyspunkt. Mainz har nemlig vunnet to av de tre siste kampene på Signal Iduna Park. Senest i fjor da Jonathan Burkardt og Mateta ble heltene da Mainz vant 2-0. Men vi tror ikke de gjentar suksessen lørdag.

Dortmund har vunnet fire av fem kamper etter at Edin Terzic tok over som midlertidig manager for Lucien Favre, og vi tror Erling Braut Haaland og lagkameratene vinner mot Mainz lørdag.

Målene renner inn hos Mainz

Braut Haaland scoret to ganger mot Leipzig sist helg, som er det laget som har sluppet inn færrest mål i Bundesliga så langt denne sesongen. De har kun tolv baklengs. Til sammenligning har serieleder Bayern sluppet inn 24.

Lørdag er det ca. 14 millioner kroner i Lotto-potten. Klikk her for å levere kupong.

Nå møter den norske landslagsspissen et Mainz-forsvar som har slitt på bortebane. De har sluppet inn 18 mål på syv bortekamper denne sesongen. Når 20-åringen fra Bryne kunne score to ganger mot Leipzig, er vi sikker på at han kan klare det samme mot Mainz.

Braut Haaland har scoret to mål eller mer i åtte av hans 25 kamper i den tyske toppdivisjonen så langt, blant annet et hat-trick og mot Hertha Berlin satte han inn fire mål. At Braut Haaland scorer to mål eller mer gir 2,5 i odds. Det må prøves.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Kommentarer til denne saken