Gå til sidens hovedinnhold

Norge og Sagosen med nytt målkalas mot Østerrike

I tre av de fire siste kampene har Norge vunnet med ti mål eller mer mot Østerrike. Vi tror Sander Sagosen og Norge lager et nytt målshow i kveld.

(Nettavisen)

Christian Berge har brukt mange av de samme spillerne i de to første VM-kampene mot Frankrike og Sveits. Mot Sveits kom ikke Kevin Gulliksen, Kent Robin Tønnesen, Sander Øverjordet, William Aar, Thomas Solstad eller Alexander Blonz på banen.

Onsdag er det ca. 75 millioner i Vikinglotto-potten. Trykk her for å levere kupong

Det er mulig Berge vil gi flere spillere sjansen utover i kampen mot Østerrike, men han kommer til å starte kampen med de samme spillerne som har ledet an i kampene mot Frankrike og Sveits. Selv om Berge bruker flere spillere i mandagens kamp skal det norske laget være godt nok til å kjøre over Østerrike.

Norge - Østerrike (Handikap fulltid 0-8) - H 1,85 (spillestopp mandag kl. 20.25)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Håndball-VM, gruppe E. Etter tapet mot Frankrike, måtte Norge vinne mot Sveits. Det gjorde Norge.

Norge vant 31-25 mot Sveits, men seieren kunne vært større. Det viktigste var likevel at de norske herrene vant. Det norske mannskapet har fortsatt mye uforløst potensial, men flere spillere viste svært lovende takter i Egypt lørdag kveld.

Særlig Harald Reinkind og Gøran Johannessen. Reinkind satte inn fem mål på syv forsøk, mens Johannessen hadde seks nettkjenninger på ni skudd. Sistnevnte var også viktig i kontringsspillet hos Norge.

Onsdag er det ca. 75 millioner i Vikinglotto-potten. Trykk her for å levere kupong

Norges største stjerne, Sander Sagosen, tok igjen ansvar og dundret inn elleve mål. Det gjorde ham nok en gang til toppscorer, og det er ikke overraskende om trønderen blir toppscorer i mesterskapet.

To tap på rad

Norges siste gruppespillskamp er mot Østerrike. Alpenasjonen har tapt de to første kampene i mesterskapet - 25-28 mot Sveits og 28–35 mot Frankrike.

Det var ingen forventninger til at Østerrike skulle gå videre fra denne puljen, men de har noen spillere som Norge må passe seg for. Bakspilleren Boris Zivkovic, linjespilleren Tobias Wagner og kantspilleren Robert Weber er gode spillere.

Fredag er det ca. 103 millioner kroner i Eurojackpot-potten.

I åpningskampen mot Sveits ble den rutinerte høyrekantspilleren Robert Weber mestscorende med syv mål. 35-åringen, som spiller i den tyske toppdivisjonen for Nordhorn, ble stoppet i kampen mot Frankrike sist. Da scoret han kun to mål.

Mot Frankrike slet med å få kontroll på strekspilleren Tobias Wagner. 25-åringen, som spiller for den østerrikske toppklubben Handballclub Fivers Margareten, ble toppscorer med syv mål mot franskmennene.

Norge har vært suverene

Norge har hatt et godt tak på Østerrike de siste årene. De er ubeseiret i de fem siste kampene mot østerrikerne, hvorav de fire siste kampene er vunnet. Sist gang Norge tapte mot Østerrike var i 2006.

Fredag er det ca. 103 millioner kroner i Eurojackpot-potten.

I tre av de fire siste kampene har Norge vunnet med ti mål eller mer mot Østerrike. Vi tror det norske laget fortsetter fremgangen og banker Østerrike.

Oddsen på at Norge vinner med ni mål eller mer er 1,85. Linjen er satt høyt, men det bør gå greit.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.