(Nettavisen)

Før lørdagens kamp har Manchester City spilt åtte kamper på rad mot West Ham i London uten å tape. De har vunnet seks av dem.

2,10 i odds på at Manchester City vinner på denne måten mot West Ham

Forrige gang the Citizens tapte mot West Ham på bortebane var tilbake i 2014. Manchester City har altså ikke tapt borte mot the Hammers på ni år. er ubeseiret i de siste åtte bortekampene i Premier League mot West Ham. Det siste tapet kom i oktober 2014. Da tapte de 1-2.

Og vi tror ikke de taper denne gangen heller. Vi tror Manchester City vinner og at det blir en målrik kamp på London Stadium.

West Ham - Manchester City

Odds: Manchester City vinner og over 2,5 mål - 2,10 i odds

Kampstart lørdag 16. september kl 16.00

Spillestopp kl 15.59

London Stadium

Kampen kan sees hos Vsport Premier League og Viaplay. Her kan du skaffe deg tilgang

Vi tror at Manchester City vinner og over 2,5 mål. Det spiller du på her til 2,10 i odds

Manchester City har har startet sesongen perfekt. De har klatret til topps på tabellen med fire seire av fire mulige. De er det eneste laget i Premier League som har vunnet de fire første kampene. Men hvis noen kan stoppe Pep Guardiolas seiersmaskin, kan det være et West Ham-lag i form.

The Hammers flyr høyt. De ligger på fjerdeplass etter fire kamper med ti poeng. Det er en tangering av den beste starten deres i Premier League noensinne. Det klarte det samme i 1999-2000-sesongen.

Her kan du høre alle Premier League-kampene direkte

West Hams imponerende start på sesongen er enda mer oppsiktsvekkende med tanke på motstandere de har møtt. De spilte 1-1 borte mot Bournemouth i første serierunden, men deretter at de vunnet mot Chelsea, Brighton and Hove Albion, og i den siste kampen før landslagspausen slo de nyopprykkede Luton Town. David Moyes lag kan vinne fire Premier League-kamper på rad for første gang siden november 2021.

Guardiola er West Hams mareritt

Manchester City slo Fulham 5-1 i den siste kampen før landslagspausen. Det gjorde City til det 26. laget i historien som har vunnet de fire første kampene i en Premier League-sesong, men kun åtte av de 25 første lagene som klarte denne prestasjonen gikk hen å ble ligamestere.

Faktisk har kun én av Citys syv Premier League-titler kommet etter at de startet sesongen med fire seire. Det skjedde i 2011-2012-sesongen.

Likevel; de tallene kommer neppe til å bekymre Pep Guardiola som er tilbake på trenerbenken etter å ha gått glipp av to kamper på grunn av en ryggoperasjon. Spanjolen er et mareritt for både David Moyes og West Ham.

Moyes har møtt Guardiola elleve ganger i Premier League som manager, men aldri vunnet mot ham.

Guardiola er også ubeseiret i sine 14 Premier League-kamper mot West Ham. Han har vunnet tolv og spilt uavgjort to. Sir Alex Ferguson er den eneste manageren som har møtt en og samme klubb i Premier League uten å tape. Den legendariske Manchester United-manageren var ubeseiret i 16 kamper mot Charlton Athletic.

Kevin De Bruyne er ute med skade, Jack Grealish er usikker og Mateo Kovačić måtte stå over begge landskampene til Kroatia. Det betyr at Guardiola må stole på kreativiteten til Phil Foden.

John Stones kan være tilbake etter å ha slitt med en hofteskade, mens Matheus Nunes er aktuell for debuten sin i City-drakten etter overgangen fra Wolves.

Tre av de fire siste bortekampene til Manchester City mot West Ham har endt uavgjort, men alle tre kampene ble spilt før Erling Braut Haaland kom til Etihad.

I de ti siste kampene mot de regjerende Premier League-mesterne, har West Ham tapt ni kamper og spilt uavgjort én. Vi tror tap nummer ti kommer i lørdagens kamp.

Det har vært scoret tre mål eller flere i de tre siste kampene til West Ham, og det har vært scoret tre mål eller flere i tre av de fire første kampene til Manchester City. Vi tror på en målrik match lørdag ettermiddag.

Vi tror at Manchester City vinner og over 2,5 mål. Det spiller du på her til 2,10 i odds