Snudde og vant

Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Sander ledet nabooppgjøret, men Flisa kom sterkt tilbake.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Hjemmelaget kom best i gang i kampen på Sandermoen lørdag ettermiddag. Joakim Ruud Lia satte ballen i nettet bak Flisa-keeper Anders Helland to ganger i løpet av åpningsminuttene. Jubelen blant odølingene på Sandermoen sto i taket.

Sander traff også treverket i løpet av åpningsminuttene. Men utover kampen kom gjestene fra Solør sterkere og sterkere. Og det var ikke ufortjent at Flisa fikk straffe drøyt midtveis ut i første omgang. Den satte banens beste spiller Aso Aram i nettet bak Sander-keeper Petter Rønningen.

Dermed sto det 2-1 til pause.

I andre omgang fortsatte Flisa kjøret mot Sander-buret, og det resulterte i at dommer Ole Andreas Skogsrud Haukåsen nok en gang pekte på straffemerket. Nok en gang var Aso Aram iskald fra straffesmerket, og utligningen var et faktum. Flisa trykket fortsatte og det det var heller ikke ufortjent at gjesten satte nok en ball i Sander-buret.

Sander klarte bare glimtvis å skape noe framover i andre omgang. Nærmest kom Ulrik Sundby, som var nære da han elegant dro seg forbi Flisa-stopperne.

Men Helland i Flisa-buret sto i veien.

Dermed endte det med 3-2-seier til bortelaget i kampen på Sandermoen lørdag. Det betyr Sander ligger på sjuendeplass på tabellen, mens Flisa klatret opp til tredjeplass med åtte poeng. Eidsvold Turn og Stjørdals-Blink leder med henholdsvis 10 og 12 poeng.

Les mer om kampen i mandagens papirutgave av Glåmdalen!

Artikkeltags