Kongsvinger er et bunnlag

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

OSLO: Kongsvinger Futsal hadde før denne sesongen medaljeambisjoner i årets eliteserie, men etter helgens tre seriekamper ligger laget an til nedrykk.

DEL

Lørdagens første kamp mot Sjarmtrollan endte med et 2–5 tap, men det så lenge ut til å være jevnere enn dette.

Fram til lagene hadde spilt i 19. minutter hadde begge produsert store målsjanser, men ikke lyktes å overliste motstanderens keeper. I 1. omgangs siste spilleminutt scoret først tromsøværingene i Sjarmtrollan, og bare sekunder senere utlignet Kongsvingers Ørjan Heiberg. Dermed gikk lagene til pause på stillingen 1–1.

Sjarmtrollan scoret også først etter hvilen, og Kongsvinger måtte gjøre ett taktisk grep og tok ut keeper Khalid Hacham. Mens Kongsvinger spilte overtallsspill greide en av Sjarmtrollanes spillere å få med seg ballen med armen, og dermed kunne motstanderen øke til 3–1.

Kongsvingers spillere og lagledere protesterte voldsomt på hendelsen, som på mange måter ble avgjørende for kampen.

– Dommeren mener det er slik at ballen blir skutt opp i hånda, men vi mener det er feil. Jeg mener denne scoringer blir matchavgjørende, og at han har en stor fordel av handsen, sier trener Jermund Udnæseth hos Kongsvinger.

Nordlendingene scoret ytterligere en gang før Jon Holt reduserte for Kongsvinger. I kampens siste minutt la Andreas Løvland på til 5–2 for Sjarmtrollan, og dermed tapte Kongsvinger 2–5.

Jon Holt scoret Kongsvingers andre mål, og var naturlig nok misfornøyd med resultatet.


– Det er surt, og jeg synes absolutt vi bør få med oss noe fra dette i dag. Vi produserer nok, men er ikke skarpe nok i egen boks og da ryker vi mot alle lag i eliteserien, sa han etter kampen.

I lørdagens andre kamp mot Nidaros, ble det ett 0–5 tap, og dermed inntok Kongsvinger nest sisteplass på tabellen.

Søndag møtte Kongsvinger Tiller, som lå tre poeng foran på tabellen. Det ble ett jevnt oppgjør, men trønderne gikk til pause med en 2–1 ledelse,

I andre omgang åpnet det lokale laget med en stolpe stlope ut, før Ole Andreas Nesset utlignet til 2–2. Kongsvinger presset på for å få seiersmålet, men Tillers Niklas Iversen ville det annerledes, Sju minutter før full til ga han igjen laget sitt ledelsen.

Kongsvinger tok igjen ut keeper Khalid Hacham for å forsøke å komme tilbake med overtallsspill, men da ble det også enkelt for motstanderen å trille ballen tre ganger i det åpne målet.

Futsal Eliteserien

KFUM-Hallen Lørdag

Kongsvinger – Sjarmrtollan 2–5 (1–1)

Mål Kongsvinger: Ørjan Heiberg, Jon Holt.

Nidaros–Kongsvinger 5–0 (2–0)

KFUM-Hallen, Søndag

Tiller-Kongsvinger 2–6 (1–2)

Mål Kongsvinger: Ørjan Heiberg, Ole Andreas Nesset.

Artikkeltags