"Kimma" ferdig i Knights

Enkelt valg: Kim André Fremming sier det var et enkelt valg å slutte i Knights. - Jeg får ikke vært den pappaen jeg vil være for mine barn. Dermed var valget enkelt, sier Fremming.

Enkelt valg: Kim André Fremming sier det var et enkelt valg å slutte i Knights. - Jeg får ikke vært den pappaen jeg vil være for mine barn. Dermed var valget enkelt, sier Fremming.

Artikkelen er over 3 år gammel

KONGSVINGER: Hensynet til familien veide for tungt for Kim André Fremming.

DEL

- Jeg kan bekrefte at vi mandag kveld fikk beskjed av Kim André Fremming om at han gir seg som Get-ligaspiller, sier styreleder og leder i sportslig utvalg i Knights, Christer Mykkestue.

Fremming selv begrunner beslutningen slik:

- Det har dessverre ikke fungert i det hele tatt. Full jobb og familie og barn er vanskelig å komibnere med å spille hockey på toppnivå. Jeg ser barna én dag i uka, og er dermed ikke den pappaen jeg ønsker å være for mine barn. Derfor er dette i grunn en enkel beslutning, sier Fremming.

Mykkestue forteller at klubben og Fremming har forsøkt å finne en gyllen middelvei, slik at Fremming kan fortsette. Men begge parter innså mandag at det ikke lot seg gjøre.

- Skal man spille på toppnivå kan man ikke være med litt. Man må være enten med, eller ikke. Jeg setter stor pris på at klubben har forsøkt å finne en løsning. Men når jeg ikke er med på trening får jeg dårlig samvittighet for det også, så jeg er overbevist om at dette er den beste løsningen for alle parter, sier Fremming.

- Vi i klubben har selvsagt ingen problemer med å respektere "Kimmas" beslutning, understreker Mykkestue, som håper at klubben fortsatt kan dra nytte av Fremmings erfaring og posisjon i klubben i en eller annen form også i framtida.

Det er også Fremming åpen for.

- Jeg kommer til å være mye i hallen og supporter er jeg uansett, så vi får se, sier Fremming, som også understreker at han er optimist på klubbens vegne i framtida.

- Dette er utelukkende på grunn av familiestuasjonen. Jeg synes ting ser veldig bra ut i klubben. Per Lundell er den desidert beste treneren jeg noensinne har hatt og jeg er overbevist om at han også er den beste treneren klubben kunne hatt, sier Fremming.

Styreleder Mykkestue forteller videre at de nå vil se eter muligheter for å erstatte Fremming.

- Vi har et navn eller to på blokka, men det gjenstår å se om det er mulig å gjennomføre, sier Mykkestue.

Artikkeltags