KIL-ekspertene feller sin dom

Nitrist: Assistenttrener Petter Belsvik (til venstre) og Fredrik Mani Pålerud fortviler etter nok et tap, og sportsansvarlig i Glåmdalen, Henning Danielsen, mener det er  mange varsellamper som lyser rødt på Gjemselund seks dager før seriestart.

Nitrist: Assistenttrener Petter Belsvik (til venstre) og Fredrik Mani Pålerud fortviler etter nok et tap, og sportsansvarlig i Glåmdalen, Henning Danielsen, mener det er mange varsellamper som lyser rødt på Gjemselund seks dager før seriestart. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

KONGSVINGER: I kveld klokken 17.30 skal sannheten og meningene fram. Da skal KIL-stallen gjennomgås med lupe – og det skjer direkte her på Glåmdalen-TV.

DEL

Den tidligere KIL-helten Jørn Karlsrud og Glåmdalens sportsansvarlig Henning Danielsen har sett, analysert og gjort seg opp egne vurderinger av status i KIL kun få dager før seriealvoret tar til.

Og disse meningene og analysene deler duoen med Glåmdalens abonnenter i kveld klokken 17.30 her på Glåmdalen-TV.

KIL tapte 1–2 i helgens generalprøve mot det svenske Superettan-laget Degerfors. Mange er ikke spesielt beroliget over det de har sett av rødtrøyene, verken i helgen eller tidligere i vinter.

– Jeg er bekymret før seriestart og jeg kan love friske analyser av både stallen og situasjonen, sier Henning Danielsen.

TV-sendingen ledes av KILs medieansvarlig Erik Gusterud, men sendes og produseres av Glåmdalen.

Artikkeltags