Knights måtte be 15-åringene om haik til kamp

Stiller opp: Kongsvinger Knights U15 stilte opp da A-laget trengte skyss til Gardermoen lørdag. Her er lagene samlet på flyplassen før avgang.Foto: Anders Omberg

Stiller opp: Kongsvinger Knights U15 stilte opp da A-laget trengte skyss til Gardermoen lørdag. Her er lagene samlet på flyplassen før avgang.Foto: Anders Omberg

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

STAVANGER: A-lagsspillerne fikk lov å sitte på med 15-åringene da de skulle ta buss til Gardermoen.

DEL

Kongsvinger Knights U15 spilte også denne helgen kamper i Stavanger, og 15-åringene har jobbet i flere måneder med dugnad for å få råd til turen.

Men noen som ikke hadde råd – var eliteserielaget til Knights.

Elitelaget runder snart en million i underskudd, og for å spare penger måtte A-lagsspillerne spørre pent om å få sitte på med bussen til 15-åringene til flyplassen.

– Det var en sosial og trivelig tur, det. Det er flott at klubbene kan samarbeide sammen på denne måten, sa Knights-trener Anders Angelbrant, etter 6–0-tapet mot Stavanger Oilers lørdag.

– Det er tungt

Mange stiller spørsmål om hvor lenge Knights klarer å holde ut før de må melde oppbud. Angelbrant synes det er tungt å se klubben som han har vært i siden 2003, sliter såpass som den gjør i dag.

– Jeg ser jo på Kongsvinger som moderklubben min. Man har jo blitt glad i både klubben og byen, og ikke minst folkene her. Det er klart at situasjonen i klubben ligger i bakhodet, men det er ikke noe vi trenere og spillere kan gjøre noe med, sier treneren, som samtidig skryter av spillerne og hvordan de takler situasjonen.

Viktig «kronekamp»

I går fikk Angelbrant se sitt lag mot suverene Stavanger Oilers. Knights hadde med 11 utespillere, og på sosiale medier går debatten om kutting av antall lag i eliteserien.

– Jeg gruer meg til den dagen da Knights eventuelt må melde seg konkurs. Den tanken vil jeg ikke tenke på. Jeg er blitt veldig glad i klubben, og med den nye ishallen kan det fortsatt bli mye hockeymoro på Kongsvinger framover, enten i eliteserien eller 1. divisjon, tror han, som sier at uansett divisjon må økonomien være på plass. Og på søndag kommer det en fin mulighet for kroner inn i en tom kasse.

– Vi har jo «Kronekampen» mot Vålerenga på søndag, og der kan folk møte opp og gi penger til klubben. Det er gratis inngang, men de som har lyst kan gjerne betale, sier han.
 

Artikkeltags