– Ingen stor kamp

Rekka med tap fortsetter for KIL-damene.

Rekka med tap fortsetter for KIL-damene. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Poenget glapp i sluttminuttene for KIL-damene. Se bildeserie i saken!

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Etter tre tap mot tre topplag på rad, møtte KILs damelag overkommelig motstand i Fløya søndag. Men allerede i det andre spilleminuttet var KIL uheldige.

En klarering ble blokkert, og ballen endte hos en Fløya-spiller som klemte til fra langt hold. Ballen snek seg inn over KILs målvakt Thea Hestnes.

KIL-jentene ble tydelig preget av situasjonen, men klarte å holde unna ytterligere baklengsmål. Fotballen som ble spilt på Gjemselund var langt fra høy kvalitet, men dog jevnspilt.

Rødtrøyene har i tillegg til å tape de tre foregående kampene, ikke maktet å score. Etter 67 minutter i søndagens kamp klarte Ida Bergersen endelig å stikke hull på byllen.

Mette Rudolfsen avanserte framover på banen, før hun sendte ballen ut til Moa Eriksson som la inn. På bakerste stolpe hadde Bergersen frigjort seg, og hun satte ballen enkelt i mål.

Scoringen så ut til å gi KIL-jentene en ekstra gnist mot slutten av kampen, men fem minutter før slutt satte Fløya inn seiersmålet. Dermed kunne de ta med seg tre poeng hjem til nord.

– Dette var ingen stor kamp, men Fløya var et overkommelig lag. Hadde vi prestert litt bedre hadde vi vunnet, mener trener Johan Hammarström.

Artikkeltags