Linnes spares til de store kampene

Martin Linnes har full spilletid i mesterligaen, her mot Lokomotiv Moskva-spiller Manuel Fernandes.

Martin Linnes har full spilletid i mesterligaen, her mot Lokomotiv Moskva-spiller Manuel Fernandes. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Martin Linnes har full spilletid i mesterligaen i høst, men har sluppet til bare i en av åtte seriekamper for Galatasaray denne sesongen.

DEL

– Det har vært en opptur siden forrige landslagssamling. Da hadde jeg ingenting, nå har jeg spilt over halvparten av kampene. Jeg har fått de viktigste kampene og tar det som et tegn på at treneren (Fatih Terim) stoler såpass på meg at han bruker meg i de kampene, sier Linnes til NTB.

– Vi er to gode høyrebacker, med litt forskjellige kvaliteter. Treneren velger å rotere litt, som er naturlig. Det er tøff konkurranse, men jeg skulle gjerne spilt enda mer.

Brasilianske Mariano (31) er stort sett foretrukket i serien, mens Linnes har spilt fra start til slutt i begge de to første kampene i mesterligaens gruppespill (en seier, ett tap).

Nå er Linnes lysten på mer landslagsspill, etter å ha vært ubenyttet reserve i begge kampene i september.

– På hver samling håper jeg å få spille. Vi har hatt veldig godt tak på det defensivt i det siste, egentlig i hele år, og jeg har vært med i en del av de kampene. Jeg er klar og håper å få noen minutter, sier Linnes.

– Vi prøver å gjøre Ullevaal til vårt fort. Vi har vært solide hjemme, slipper inn få mål og er gode framover. Vi har hatt god kontroll i stort sett alle hjemmekampene. Fortsetter vi på samme måte så er seks poeng fullt mulig i de to kampene som venter.

(©NTB)

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken