Foran rekordmange tilskuere viste Solør Futsal at de er et av de beste Futsal-lagene i distriktet. Selv om det måtte ekstraomgang til for å avgjøre semifinalen mot Flisa. For ordens skyld, Futsal er navnet på innendørs fotball med fem spillere.

Spennende semifinaler

Sammen med Solør Futsal, kom Flisa, Kjellmyra og Grue seg relativt enkelt videre fra gruppespillet. Flisa møtte, som nevnt, Solør Futsal og hang bra med laget som har spesialisert seg på innendørsfotball.

Flisa hadde en 1-0 ledelse til pause, men i andre omgangen fikk Futsal-gutta mer fart på ballen og fikk en fortjent straffe som ble sikkert satt i mål av Hans Espen Jordhøy. Bare en god Anders Helland i Flisa buret hindret flere baklengsmål. I ekstraomgangen var Kristoffer Myrvold frampå OG sikret Futsal-gutta finaleplass.

I den andre semifinalen var det Grue som til slutt vant 2-1 etter scoringer av veteranen Christian Gjedtjernet og Bjørnar Melsås. Til tross for stort press i sluttminuttene greide ikke Kjellmyra anført av Terje Bredesen å utligne.

Revansj for Solør Futsal

I finalen for andre år på rad endte Grue og Solør Futsal. Fjorårets finalestikk gikk til Grue-gutta, og Futsal-gutta var tydelig innstilte på å revansjere dette tapet.

Etter en relativt jevnspilt første omgang sto det 1-0 til Solør Futsal. Målet ble satt inn av Kristoffer Myrvold. Men utover i andre omgang viste Futsal-gutta at de kan spille innendørsfotball. De overkjørte til tider et Grue-lag som virket slitne etter mange kamper. Det endte til slutt med en solid 5-0 seier og revansjen var et faktum.

Tradisjon

Romjulscupen i Åsneshallen ble arrangert for 26. gang og arrangørene er godt fornøyde med årets gjennomføring.

– Det har gått fint. Men jeg vil rette en stor takk til alle de frivillige som står på og bidrar hvert år for få til denne cupen. Uten de hadde det ikke blitt noen romjulscup, forteller Bjørn Roar Foss, en av de ansvarlige for turneringen.

Publikum så ut til å kose seg med mye fin fotball, et verdig vinnerlag og et tradisjonsrikt arrangement.