SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Rayo Vallecano er i desperat poengnød

Real Madrid's Sergio Ramos, left, heads for the ball near Rayo Vallecano's Emiliano Vazquez during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Rayo Vallecano at the Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Dec. 15, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)

Real Madrid's Sergio Ramos, left, heads for the ball near Rayo Vallecano's Emiliano Vazquez during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Rayo Vallecano at the Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Dec. 15, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Ray Vallecano har vunnet de to siste kampene, og nå har de kontakt med lagene over nedrykksstreken.

DEL

Oddstips  (Siste) Spillsenterets øvrige fredagsmeny:

Oddssingel Championship: Håpløs favorittodds på Leeds

Oddssingel håndball-VM: Vi skal doble pengene på norsk pangstart

Oddssingel lørdag: Arsenal må være tålmodige

Live: Overgangsvinduet januar 2019

Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Det definitive høydepunktet på fredagens langoddsprogram er åpningskampen til Norge i håndball-VM. De norske guttene møter Tunisia i Herning. Det er også ni andre kamper fra mesterskapet på oddsmenyen. På fotballfronten er det en mager dag. I Chamionship møtes Leeds og Derby County, i tillegg er det én kamp fra spansk La Liga og to kamper fra fransk Ligue 1. Det er også drøssevis med ishockeykamper fra forskjellige europeiske ligaer.

Fredag kan du stikke av med 167 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

Rayo Vallecano – Celta Vigo 2,40 – 3,15 – 2,50 H (spillestopp kl. 2055)

Bunnkamp i La Liga. Rayo Vallecano ligger under nedrykksstreken etter 18 serierunder, men de har kun tre poeng opp til Athletic Bilbao og Leganés som begge har 19 poeng. En seier i fredagens kamp mot Celta Vigo vil derfor være utrolig viktig i kampen for å overleve i La Liga.

Med seier vil klubben fra bydelen Vallecas i Madrid bare være to poeng bak fredagens motstander, Celta Vigo. Samtidig vil de dra laget fra Galicia inn i nedrykkssonen.

Siden fem av de seks bunnlagene vant sist helg, så tjente ikke Rayo så mye på 1-0-seieren mot Valladolid som de hadde håpet på. De går inn i en kritisk fase av sesongen nå, hvor de i tre av de neste fire kampene skal spille hjemme mot lag fra nedre halvdel av tabellen. Laget fra arbeiderbydelen vil antakeligvis trenge to seire i de kampene om de skal ha håp om å spille i La Liga også neste sesong.

Celta Vigo underpresterte sist sesong, og det same har skjedd denne sesongen.

De tapte hjemme mot Athletic Bilbao på mandag, og de har i sannhet ikke blitt noe bedre etter at de ga Antonio Mohamed fyken og ansatte Miguel Cardoso.

NB! 14 millioner kroner i Lotto-potten på lørdag. Leverer kupongen her!

Vertene er ørsmå favoritter, og jeg mener at det er mest interessant å spille på hjemmeseier i denne matchen. Særlig siden Celta mangler den viktige angriperen Iago Aspas. Han er toppscorer hos laget fra Galicia med sine ti scoringer. Aspas er også en spillertype som skaper sjanser for lagkameratene, og Maxi Gomez er ikke like effektiv på topp uten spisspartneren.

Celtas elendige bortestatistikk er en annen grunn til å satse pengene på Rayo i denne matchen. Gjestene har kun vunet to av de siste 17 bortekampene.

Rayo på sin side har fått tilbake litt av selvtilliten etter to seire på rad. Historisk har de også et godt tak på Celta Vigo. De har nemlig vunnet ni av de siste hjemmekampene mot dem i La Liga. På de kampene har de scoret 19 mål og kun sluppet inn to.

Det er ikke bare mot Rayo at Celta lekker bakover. De har sluppet inn minst ett mål i de siste 17 bortekampene i La Liga. Det er gode nyheter for Rayo Vallecano’s Raul de Tomás. Han har scoret fem mål på de siste åtte La Liga-kampene i Vallecas denne sesongen. Giannelli Imbula er tilbake hos Rayo etter å ha vært suspendert, men det er ikke sikkert at han starter denne kampen siden Alvaro Medran har imponert på midtbanen i hans fravær.

Rayo har motivasjonen og formen på sin side. Oddsen på hjemmeseier er 2,40, og det er spillbart, iallfall i mine øyne.

Klikk her for å levere dette spillet

Kommentarer til denne saken