SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Malaga skal tilbake til La Liga på direkten

 Malaga's Jose Luis Garcia «Recio» i kamp mot Real Madrids Francisco Roman «Isco». den gangen de spilte i La Liga. (AP Photo/Francisco Seco)

Malaga's Jose Luis Garcia «Recio» i kamp mot Real Madrids Francisco Roman «Isco». den gangen de spilte i La Liga. (AP Photo/Francisco Seco) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Malaga har fått en god start på sesongen.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Vi er på vei inn i en landslagspause og nyvinningen Nations League skal lanseres denne uken. Norge skal i aksjon hjemme mot Kypros torsdag og søndag venter bortekamp mot Bulgaria. Med landslagspause, så betyr det også at klubbfotballen på det øverste nivået, tar pause. Det bærer mandagens langoddsprogram preg av. Tre kamper fra Superettan, en kamp fra 2. Bundesliga, en kamp fra Ligue 2 og en kamp fra Segunda i Spania er det «heteste» kampene i kveld.

Oddstips: Favorittdobbel på en mandag

Trav: Herman Tvedt taper ikke V5-avslutningen

NB! 105 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Lever direkte her!

Almeria – Malaga 3,10 – 2,75 – 2,10 B (spillestopp kl. 2055)

Segunda Division er så vidt kommet i gang. Det er bare spilt to serierunder, men Malaga har fått en god start etter nedrykket. De har ambisjoner om å rykke direkte opp igjen til La Liga på første forsøk.

Klikk her for å levere dette tipset!

Mandag kveld er det klart for Andalucia-derby på den spanske solkysten. Almeria spilte i La Liga så sent som i 2014-2015-sesongen, men i motsetning til lag som Rayo Vallecano og Getafe, som rykket opp igjen på første forsøk, er Almeria et godt eksempel på hvor tøft livet på nest øverste nivå kan være.

Almeria har havnet på nedre halvdel av tabellen de tre sesongene de har oppholdt seg i La Liga, og sist sesong var de svært nær ved å rykke ned til tredje nivå. De overlevde kun fordi de var best på innbyrdes oppgjør mot Cultural Leonesa.

Derfor er ikke Almeria et lag jeg forventer skal kunne utfordre opprykksjagende Malaga. Vertene har heller ikke fått noen god start på sesongen. De ligger nede på 18.-plass med kun ett poeng på de to første matchene.

Elsker du spansk fotball? Se alle de draktene til La Liga-lagene denne sesongen her!

Malaga har før denne sesongen skiftet manager. Juan Muñiz, som er den nye Malaga-bossen, er et kjent ansikt på La Rosaleda. Han er nemlig inne i sin tredje periode som manager for Malaga. Muñiz har fått en god start.

Malaga har full pott på de to første kampene, og ligger på annenplass i ligaen før mandagens match. De vil klatre til topps på tabellen med seier mot Almeria.

De lå under mot Lugo på bortebane til det gjensto fire minutter av kampen, men to scoringer på tampen reddet tre poeng til Malaga. Også mot Alcorcón ble det neglebiting for Malaga-fansen for laget fra den spanske solkysten scoret ikke vinnermålet før i det 82. minutt. Det betyr at alle Malagas scoringer så langt har kommet i det 82. minutt eller senere.

NB! 105 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Lever direkte her!

Almeria har sluppet inn to mål denne sesongen, og begge målene har kommet i løpet av de siste 15 minuttene. Hjemmelaget har slitt i en lang periode nå, og de har kun vunnet to av de siste 16 kampene i Segunda Division.

César de la Hoz er suspendert hos Almeria. Det samme er trener Francisco Fernández. Nysignerte Yan Brice Eteki kan få sjansen på midtbanen i denne akmpen.

Malaga mangler vingen Javi Ontiveros som er suspendert etter at han pådro seg et rødt kort i forrige kampen. Spissen Mamadou Koné kan få muligheten i denne akmpen etter at han kom på lån fra Leganés.

Starten på sesongen lover ikke spesielt bra heller, og jeg tror de vil få problemer mot Malaga som er en av opprykksfavorittene. Malaga er ubeseiret i de tre siste møtene i Almeria. Jeg setter pengene på borteseier til 2,10 i odds. Spillestopp er klokken 2055.

Klikk her for å levere dette tipset!