SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Kylian Mbappè lar seg ikke stoppe

Kylian Mbappè er i fantastisk form for tiden og blir lei å hanskes med for Manchester United i kveldens Champions League-kamp på Parc des Princes i Paris. (AP Photo/Michel Euler)

Kylian Mbappè er i fantastisk form for tiden og blir lei å hanskes med for Manchester United i kveldens Champions League-kamp på Parc des Princes i Paris. (AP Photo/Michel Euler) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Kylian Mbappè er en fantastisk fotballspiller. Han blir meget lei å stoppe for et svært svekket Manchester United i kveld.

DEL

Oddstips (Bergensavisen) Spillsenterets øvrige onsdagsmeny:

Midtukekupongen: PSG - Manchester United på midtukekupongen

Oddssingel Champions League: Denne karen kan senke Roma i kveld

Oddssingel Champions League: Kylian Mbappè lar seg ikke stoppe

Oddssingel Champions League: En umulig oppgave for Solskjær

Oddsdobbel håndball: Håndball-dobbel til nesten fem ganger innsatsen

Onsdagens langoddsprogram har sitt soleklare høydepunkt i Champions League-oppgjøret mellom Paris Saint-Germain og Manchester United. I tillegg skal Porto ta imot Roma. Ellers er det stort sett håndball som dominerer på langoddsprogrammet. Det spilles seks kamper i Eliteserien for menn, og tre kamper i Eliteserien for kvinner. På hockeyfronten er det full runde i Hockeyallsvenskan og natt til torsdag spilles det fire kamper i NHL.

Supertreffere tirsdag 
Det ble skikkelig bonanza for våre tips til tirsdagens to kamper i Champions League. I kampen Real Madrid – Ajax lanserte vi B på spesialobjektet «uavgjort tilbakebetales» til herlige 3,60 i odds. Og i kampen Borussia Dortmund – Tottenham lanserte vi B til flotte 3,45 i odds.

Kylian Mbappè scorer minst to mål - 3,75 (spillestopp kl 20.55)

Klikk her for å levere dette spillet

PSG var best i det meste og vant meget fortjent 2-0 på Old Trafford i det første møtet. Har i etterkant av den kampen vunnet samtlige fem kamper hjemme i Frankrike, fire av dem har vært seriekamper. 79-15 i målforskjell og 23-2-1 på de 26 første seriekampene og har sytten poengs margin ned til Lille på 2. plass. Neymar var ikke med på Old Trafford og er fortsatt ute med skade. Heller ikke den belgiske landslagsbacken Thomas Meunier var med sist og også han er fortsatt på skadelisten.Edinson Cavani er dog tilbake i trening, så får vi se om han spiller i kveld eller ikke. PSG står forøvrig med 14-0-0 på sine hjemmekamper i Ligue 1 denne sesongen og formidable 50-5 i målforskjell.

Manchester United har levert knallsterke 10-2-0 på de 12 første seriekampene under Ole Gunnar Solskjærs ledelse og United har tatt seg opp på 4. plass på tabellen. Har ett poeng ned til Arsenal på 5. plass og to poeng ned til Chelsea på 6. plass, men Chelsea har en kamp mindre spilt. Søndag førstkommende venter bortekamp mot Arsenal i Premier League. Paul Pogba ble utvist i det første møtet og han må sone karantene onsdag kveld. Solskjær har ellers en drøss med skader i sitt mannskap. Juan Mata. Ander Herrera, Jesse Lingard, Nejaman Matic, Antonio Valencia, Phil Jones og Matteo Darmian er aller uaktuelle. Det betyr at akademispillerne Brandon Williams, Mason Greenwood, Tahith Chong, Angel Gomes og James Garner alle er med i troppen til Paris.

Skaff deg drakten til Mbappe her!

Paris Saint-Germain viste seg overlegen på Old Trafford, og er normalt enda sterkere hjemme. Manchester United er enda mer svekket til kveldens bortekamp. Hele den sentrale midtbanen fra første kamp (Matic, Pogba og Herrera) er borte fra den kampen. PSG har intet seriespill som forstyrrer og selv om de leder 2-0 fra den første kampen, kommer de ikke til å slippe seg ned i kveld. Kylian Mbappè er i kanonform og har scoret i de fire siste seriekampene og scoret som kjent også 2-0 målet på Old Trafford. 1,60 er oddsen på at han scorer mål i kveld. Oddsen på at han minst scorer to mål er betydelig sprekere. 3,75 er høyt og blir vårt målscorerspill i kveldens storkamp Parc des Princes.

Klikk her for å levere dette spillet