SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Hvorfor er Kolstad favoritt i Drammen?

Oddsen på Joakim André Hykkerud og Drammen er meget pen. Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix

Oddsen på Joakim André Hykkerud og Drammen er meget pen. Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix Foto:

Av

Drammen er ikke favoritt i onsdagens hjemmekamp mot Kolstad. Det forstår vi ikke.

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenterets øvrige onsdagsmeny:

Oddssingel CL: Liverpool tåler å tape mot PSG

Oddsdobbel CL: Tottenham må VINNE mot Inter

Oddssingel Championship: Suksessen fortsetter for Frank Lampard & Co.

Midtukekupongen: Midtukekupong med Champions League

Det er et strålende langoddsprogranm denne onsdagen. Det spilles åtte kamper fra den nest siste runden i Champions League, hvor storklubber som Barcelona, Tottenham, Liverpool og Paris St. Germain er i aksjon. I tillegg er det seks kamper fra engelsk Championship. Onsdagen er også en stor håndballdag, og denne onsdagen er intet unntak. Det er EM-pause i eliteserien for kvinner, men eliteserien for herrer ruller videre med fire kamper. På ishockeyfronten spilles det blant annet full serierunde i HockeyAllsvenskan.

Utrolige 56 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Drammen - Kolstad 2,55 - 8,50 - 1,60 H (spillestopp onsdag kl. 1755)

Kolstad har fått en meget god start på sesongen. De har tatt 14 poeng på de ni første serierundene, men trønderne låner bare tabelltoppen i Eliteserien.

På de to plassene bak dem på tabellen ligger nemlig henholdsvis Elverum og ØIF Arendal. Begge lagene har 13 poeng, men de har én kamp mindre spilt enn Kolstad.

Kolstads Alessandro Zulijani sliter med en belastningsskade i skulderen, og han er ikke med til Drammen. De andre spillerne er derimot meldt klare til kamp. Det innebærer også at venstrekant Daniel Brandmo er på plass igjen etter at han pådro seg en lyskestrekk mot Fyllingen for en drøy måned siden.

Norsk Tipping har merkelig nok satt Kolstad som favoritt i bortekampen i Drammenhallen. Det er skjønner jeg veldig lite av. 

På de fem første bortekampene har laget fra Trondheim tre seire og to tap. Alle seirene har kommet mot lag på nedre halvdel av tabellen. De har vunnet mot Runar (23-20), Bodø (30-23) og Falk Horten (28-24). Tapene har kommet mot topplagene ØIF Arendal og Elverum.  Nå venter et nytt topplag. Drammen ligger på fjerdeplass før onsdagens kamp, to poeng bak Kolstad.

Kampen mellom Drammen og Kolstad vises på BA+. Klikk her for å se kampen fra klokken 1800 på onsdag.

Drammen er et solid hjemmelag. De har vunnet samtlige fire hjemmekamper i Eliteserien. I forrige kamp i Drammenhallen vant Kristian Kjellings mannskap med ett mål mot ØIF Arendal.

Fredag kan du stikke av med 214 millioner kroner i Eurojackpot. Lever kupongen her!

Til kampen mot Kolstad kan viktige Gøran Sørheim og Oskar Olafsson være tilbake hos drammenserne.  Det forsøker de å holde hemmelig, men mye tyder på at de to nøkkelspillerne vil få noen minutter på banen i onsdagens kamp. Det blir viktig for et skaderammet DHK-lag.

Sørheim er kanskje eliteseriens aller beste spiller, og landslagsplaymakeren vil med sin inntreden løfte Drammen, spesielt offensivt. Samtidig vil Olafsson gjøre drammenserne mer robuste defensivt.

En annen gladnyhet er at Ola Romsaas ikke har ødelagt menisk, slik de fryktet i forrige uke. Smertene viste seg å være en overbelastning av kneet, og mye tyder på at han kan bidra i lørdagens kamp mot Fyllingen. Kampen mot Kolstad kommer antakeligvis for tidlig.

DHK har likevel fortsatt en lang skadeliste. Johannes Hippe, Andre Christiansen og målvaktene Mathias Kolstad Holm og Andreas Björkmann–Myhr på er blant spillerne som er skadet.

Men de har bgynt å venne seg til det. Det er andre spillere som har stått frem i de siste kampene. Mot Nærbø sist var Espen Gommerud Våg en bauta i midtforsvaret, og målvakten Sander Akerlie sto en kjempegod annen omgang. Aksel Horgen scoret sju mål på sju forsøk (inkludert et par sjumeterskast), og Adrian Aalberg var kanllbra på venstrekanten.

Oddsen på denne kampen var 2,85 på mandag. Nå er den nede i 2,55, men den er fortsatt veldig, veldig spillbar, slik jeg ser det. Her gjelder det å få levert inn kupongen før oddsen synker enda mer. PS! Oddsen har sunket til 2,45 i løpet av tirsdagskvelden. Spillestopp er onsdag kl. 1755.

Klikk her for å levere dette spillet