SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Flott odds på formsterke Derby

Derby County manager Frank Lampard (right) and David Nugent shake hands after the English League Cup 4th round soccer match between Chelsea and Derby County in London, Wednesday, Oct. 31, 2018. (Nick Potts/PA via AP)

Derby County manager Frank Lampard (right) and David Nugent shake hands after the English League Cup 4th round soccer match between Chelsea and Derby County in London, Wednesday, Oct. 31, 2018. (Nick Potts/PA via AP) Foto:

Av

Derby har ikke tapt noen av sine fire siste bortekamper.

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenterets øvrige onsdagsmeny:

Oddssingel håndball: En gavepakke fra Norsk Tipping

Oddssingel CL: Liverpool tåler å tape mot PSG

Oddsdobbel CL: Tottenham må VINNE mot Inter

Midtukekupongen: Midtukekupong med Champions League

Det er et strålende langoddsprogram denne onsdagen. Det spilles åtte kamper fra den nest siste runden i Champions League, hvor storklubber som Barcelona, Tottenham, Liverpool og Paris St. Germain er i aksjon. I tillegg er det seks kamper fra engelsk Championship. Onsdagen er også en stor håndballdag, og denne onsdagen er intet unntak. Det er EM-pause i eliteserien for kvinner, men eliteserien for herrer ruller videre med fire kamper. På ishockeyfronten spilles det blant annet full serierunde i HockeyAllsvenskan.

Utrolige 56 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Stoke City – Derby County 2,25 – 2,95 – 2,85 B (spillestopp kl. 2055)

Frank Lampard og Derby County kjemper om en playoffplass denne sesongen. De ligger på sjetteplass før onsdagens kamper, men det er tett i toppen av Championship. Kun fem poeng skiller West Brom på femteplass og Blackburn på ellevteplass.

The Rams har bare tapt én av de siste åtte kampene

Nå møter Derby et Stoke-lag som ledes av forrige sesongs Derby-manager Gary Rowett.

Stoke, som rykket ned fra Premier League sist sesong, ligger noe overraskende på nedre halvdel av tabellen. The Potters var mange forståsegpåere sin opprykksfavoritt før sesongen. Signeringen av Rowett fra Derby var sett på som et offensivt trekk av klubben, men så langt har han ikke klart å løfte klubben.

De har kun vunnet tre av hjemmekampene sine, og det gjør at de har åtte poeng opp til playoffsonen.

The Rams har klare ambisjoner om å holde følge med lagene foran seg på tabellen. De har kun seks poeng opp til serieleder Norwich med én kamp mindre spilt. På lørdag slo de the Sheffield Wednesday 2–1. De gjorde at de beholdt topp seks-plasseringen.

Stoke mangler forsvarsspilleren Erik Pieters, men han er eneste fraværet hos vertene. Rowlett vil antakeligvis spille med omtrent samme lag som i helgen, selv om de bare klarte uavgjort mot QPR.

Lampard må klare seg uten Ikechi Anya, og det er ventet at han må gjøre noen endringer på midtbanen. Craig Forsyth, Mason Bennett, Joe Ledley og Marcus Olsson er alle på skadelisten. Den positive nyheten er at Jayden Bogle kan være tilbake til kampen mot Stoke.

Det virker som Frank Lampard har bygget opp en enorm lagmoral i mannskapet sitt. Det er ingen lag som har tatt flere poeng etter å ha lagt under som Derby. Det er en ekstremt god egenskap.

Stoke har gjort fremskritt de siste ukene, men de har problemer med å avgjøre kamper. De har bare vunnet én av de siste seks kampene. Hjemmeformen er svak. De har faktisk kun én seier på de siste fem kampene foran egne fans. Jeg tror de skal få problemer mot Frank Lampards menn.

Derby har allerede vunnet fire bortekamper så langt denne sesongen, bare tre lag har tatt flere poeng enn dem på bortebane. Siden Stoke sliter på eget gress, hvor de bare har vunnet fem av de første 18 Championship-matchene, så tror jeg mest på Derby-seier her.

Stoke City har ikke imponert i høst og ser fortsatt ut til å trenge tid til å venne seg til Championship. Onsdag møter de et Derby County-lag som vet hvordan Gary Rowett spiller fotball. Det gir dem en fordel. Jeg har troen på Derby.

The Rams er ubeseiret i de fire siste bortekampene i ligaen. Jeg tror også at de kan ta tre poeng mot et Stoke-lag som har skuffet etter nedrykket til Championship. Oddsen for borteseier er finfine 2,85. Spillestopp er klokken 2055.

Klikk her for å levere dette spillet