SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Derby og Frank Lampard er i trøbbel

Derby County manager Frank Lampard sits, prior to the start of the FA Cup fifth round soccer match between Brighton and Derby County,  at the AMEX Stadium, in Brighton, England, Saturday, Feb. 16, 2019. (Gareth Fuller/PA via AP)

Derby County manager Frank Lampard sits, prior to the start of the FA Cup fifth round soccer match between Brighton and Derby County, at the AMEX Stadium, in Brighton, England, Saturday, Feb. 16, 2019. (Gareth Fuller/PA via AP) Foto:

Av

Nottingham Forest har seks poeng opp til playoff. I kveld skal det bli seier hjemme mot Frank Lampard og Derby.

DEL

Oddstips (Siste) Spillsenterets øvrige mandagsmeny:

Oddsingel La Liga: Eusebio får tøft møte med gameklubben

Oddssingel Championship: Nottingham Forest har ikke gitt opp

Oddsdobbel: Ståle Solbakken og FCK feier Vendsyssel av banen

Mandagens langoddsprogram byr blant annet på et meget viktig oppgjør mellom Nottingham Forest og Derby i playoffkampen i Championship, og i Bundesliga er det viktig oppgjør mellom RB Leipzig og Hoffenheim. I Liga er det også kamp og i den danske superligaen skal FC København ta tilbake serieledelsen når de får besøk av svakt plasserte Vendsyssel. Ellers er det kamper fra Tyrkia, Irland og Portugal. I NHL spilles det seks kamper natt til tirsdag.

NB! 179 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Nottingham Forest - Derby H 2,30 (spillestopp kl 20.40)

Det er kamp om det meste i Championship når lagene har 14, 13 og 12 kamper igjen å spille. Norwich, Leeds, Sheffield United, West Bromwich og tildels Middlesbrough på 5. plass, ser ut til å kjempe om de to direkte opprykksplassene. Mens det er voldsom kamp om 6. plassen, som også dir playoff. Denne innehas av Bristol City i øyeblikket. De har spilt 32 seriekamper og står med 53 poeng. Nottingham Forest har spilt 33 kamper og ligger på 9. plass med 47 poeng, mens Derby på 7. plass med 51 poeng har spilt 32 kamper.

Det betyr at Nottingham Forest har en jobb å gjøre i sesongavslutningen. Men de har et ganske overkommerlig gjenstående program og leverer som alltid solid hjemme på City Ground. Står med 8-4-4 der og formen er slett ikke verst med 2-2-1 på de fem siste seriekampene. Har dog et forbedringspotensiale på bortebane, selv om laget kun har fire bortetap. Med 10 poengdelinger på reise, har laget avgitt litt vel mange poeng.  Formsterke Brentfors ble slått 2-1 i siste hjemmekamp, mens de to siste seriekampene har gitt sterke bortepoeng mot topplaget West Bromwich (2-2) og formsterke Preston (0-0).  Martin O'Neill har gjort det bra etter at han overtok Forest for en måned siden. Han har både Ben Watson og Saidy Janko tilgjengelige igjen og har ingen nye skader eller karantener i sitt lag.

Derby har kun maktet ett poeng i sine to siste seriekamper til tross for at laget har møtt tabelljumbo Ipswich borte og bortesvake Millwall hjemme i de to siste. Måtte nøye seg med 1-1 borte mot Ipswich forrige onsdag og der var Ipswich det beste laget. Sist onsdag ble det skuffende 0-1 tap hjemme mot Millwall. Hadde laget tatt full pott i de to kampene, hadde de vært inne på playoff. Variable 6-4-6 på bortebane. Tom Lawrence har mistet begge de to kampene og er usikker også i kveld. Innlånte Mason Mount er også ute til kveldens kamp. Førstekeeper Scott Carson er fortsatt skadet.

Det står 2-3-0 på de fem siste tilsvarende på City Ground og det er nok U-fare også i kveld. Men Nottingham Forest må ha tre poeng og har levert bra i det siste. 2,30 på hjemmeseier er akseptabel odds og spilles.

Klikk her for å levere dette spillet