SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Eurojackpot-vinner: - Denne kvelden får terningkast 6

Let the game begin. Dice in mid air

Let the game begin. Dice in mid air Foto:

Av

En kvinne fra Rygge jublet høyt i bilen da Norsk tipping ringte og fortalte at hun vant kveldens nasjonale premie i Eurojackpot.

DEL

Eurojackpot (Siste) Hver fredag blir det trukket ut én nasjonal vinner i Eurojackpot. Premien er 1 million kroner og et reisegavekort til verdi av 100.000 kroner fra Berg-Hansen. I kveld gikk vinnertelefonen til en kvinne fra Rygge. Østfoldingen var på vei ned fra fjellet i snødrevet vær, så Norsk tipping fikk henne til å parkere bilen før nyheten skulle mottas.

- Dette er helt suverent. Nå er jeg helt skjelven, sier 50-åringen fra bilen.

Kvinnen forteller at hun tidligere har vunnet 70.000 kroner i Lotto, og at det alene var morsomt. Men denne telefonen hadde hun ikke ventet.

Lever Eurojackpot-kupongen her!

- Det er helt uvirkelig, fortsetter kvinnen som ikke klarer og slutte å le.

 Datteren til Eurojackpot-vinneren var også tilstede da denne gladnyheten ble gitt. Stemningen i bilen var god da nyheten virkelig sank inn.

- Nå blir det ferietur til Kina eller Vietnam. Kanskje begge deler. Datteren min skal også få være med, avslutter den glade vinneren.

Følgende Eurojackpot-tall ble trukket ut første fredagen i februar:

Hovedtall: 6 - 45 - 47 - 38 - 29

Stjernetall: 2 - 3

Ingen traff på alle tallene denne fredagen og det medfører en større pott neste fredag.

NB! Fredag er det ca. 600 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Lever kupongen her!

PS! Som grasrotgiver kan du velge et lag eller forening en forening som får sju prosent av din spillerinnsats, uten at det går utover din premie eller dine vinnersjanser. Bli grasrotgiver, du også!

(Vinnersjansen for førstepremien er 1:95 mill. per rekke. Vinnersjansen for den norske millionpremien er i snitt 1:550.000 per rekke.)