Gå til sidens hovedinnhold

Kronprinsparet kommer til Sør-Odal

Artikkelen er over 3 år gammel

Det melder Sør-Odal kommune i en pressemelding.

Kronprins Haakon og Kronprinsesse Mette-Marit tar turen til Skarnes 22. mars. De skal ta turen til BUA, utstyrssentralen som nylig åpnet dørene.

«Kronprinsparet ønsker å lære mer om utstyrssentralen, samt møte frivilligheten og høre om hvordan de bidrar i BUA og kommunen for øvrig.», heter det i pressemeldingen.

Ordfører Knut Hvithammer sier i en pressemelding at han er stolt over at Kronprinsparet tar turen til BUA, og han er glad for at Kongehuset verdsetter frivilligheten som står bak konseptet.

– Uten frivilligheten hadde det ikke vært mulig å komme dit man er i dag. Vi vil legge til rette for at Kronprinsparet får se og sette pris på dem som bidrar i frivilligheten i Sør-Odal, sier Hvithammer i en pressemelding.

Siden BUA åpnet dørene 1. februar har over 500 lånt utstyr. Hvithammer håper besøket kan bygge opp den sterke posisjonen Bua har fått i kommunen.

Utstyrssentralen er et folkehelsetiltak i Sør-Odal. Frivillighets- og folkehelsekoordinator Hanne Aandstad ser også fram til besøket.

– Folkehelse handler ikke bare om å være i aktivitet. Folkehelse er også mestring, inkludering, og det å være endel av et fellesskap. Vi skal vise Kronprinsparet at BUA har en helhetstenking som gavner alle, sier Aandstad i pressemeldingen.

Få nyhetene rett på din mobil

Trafikkaos? Storbrann? Ny ordfører? Nå kan du bli varslet om de viktigste nyhetene fra Glåmdalen direkte på din mobiltelefon.

Det er enkelt og det er helt gratis. 

 

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 08:00.