Frivillig på festival

FRIVILLIG SOMMERJOBB: Tina Halvorsen lar jusstudiene ligge i sommer. Så lenge hun kan huske, har hun brukt sommeren til å jobbe med Audunbakkenfestivalen.

FRIVILLIG SOMMERJOBB: Tina Halvorsen lar jusstudiene ligge i sommer. Så lenge hun kan huske, har hun brukt sommeren til å jobbe med Audunbakkenfestivalen. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Så lenge hun kan huske har Tina Halvorsen viet sommeren til festivalarbeid på Audunbakken. I år har hun ansvar for nærmere 100 frivillige og en egen frivillig-komité.

DEL

Med bakgrunn i kultur og ledelse, tar jusstudenten festivalhanskene på hver sommer.

Audunbakken ligger hennes hjerte nært, og hun har full kontroll over logistikken da nærmere 100 frivillige skal få tildelt sine arbeidsoppgaver.

– Det er bare moro å jobbe med Audunbakken. Det er en koselig hobby og et flott miljø som jeg er så heldig å få ta del i hvert år, sier Halvorsen.

Komiteer, nytt av året

Etter mange år med arbeid for Audunbakkenfestivalen, og ansvar for de frivillige, har Halvorsen i år fått tildelt en egen frivillig-komité.

– Tidligere har vi hatt rundt 50 frivillige arbeidere, men i år satser vi på over hundre. Da er det godt å kunne delegere litt av ansvaret, sier hun.

Hele bygda engasjerer seg under Audunbakkenfestivalen, og Halvorsen synes dette er noe av det beste med festivalen.

– Vi får så mye god hjelp. Folk ofrer sofaene sine, Eskevik gård gir oss gris til grilling, natteravnene stiller opp og sanitetsdamene lager potetsalat. Dugnadsånden er en stor del av Audunbakkenfestivalen og det synes jeg er så hyggelig, sier hun.

Tok tidlig ferie

Årets ferie tilbrakte Halvorsen i California, sammen med gode venner. Der fikk hun minner for livet og feiret bursdagen sin på vingård.

– Vi dro på road trip i og rundt California. Det var så gøy. Jeg fikk spilt Black Jack i Las Vegas, vært på Dragshow og prøvd vinsmaking i Napa Valley. Jeg feiret bursdagen min på vingården. Det må ha vært den fineste dagen i hele mitt liv, smiler festivalentusiasten.

Tilbake i Norge er det festivalplanlegging og innsamling av frivillige som gjelder. Påmeldingsskjema for de frivillige ligger som regel på nett, men dersom noen trenger hjelp er ikke Halvorsen langt unna.

– Det er jo fortsatt slik at det ikke er alle som har internett eller PC. Da hjelper jeg dem gjerne og får dem med. Vi trenger forresten fortsatt flere frivillige, så hvis man ønsker en flott festivalopplevelse er det bare å melde seg, sier hun.

Artikkeltags