Tre solunger på samme lag: Gundersen gjør comeback i Storhamar

TIL STORHAMAR: Maren Gundersen gjør comeback i blått og gult.

TIL STORHAMAR: Maren Gundersen gjør comeback i blått og gult.

Artikkelen er over 1 år gammel

Maren Gundersen fra Flisa har skrevet under for Storhamar Håndball. I første omgang går kontrakten ut inneværende sesong, men trener Arne Senstad håper den tidligere landslagsspilleren skal få lyst til å satse for fullt også neste sesong.

DEL

– Jeg har mast lenge på å få henne med igjen, og nå har jeg endelig lykkes. Jeg håper hun får lyst til å satse også mot neste sesong. Med henne på laget får vi først og fremst en forsterkning i vårt midtforsvar, sier Senstad.

Maren Gundersen har flyttet til Elverum etter mange år i Trondheim, der hun har gjort suksess i både Byåsen og Sverresborg. I Elverum har hun spilt 2. divisjonshåndball, men nå skal hun altså prøve seg på øverste nivå igjen.

– Jeg har takket ja fordi jeg synes det kunne være morsomt å få prøve seg litt igjen. Storhamar er et veldig bra lag, og det er veldig gøy å få muligheten til å være med. Det virker også som en trivelig gjeng. Jeg skal bidra med det jeg kan, og håper at det kan være noe. Det er vanskelig å si noe nå om jeg ønsker å satse videre. Jeg må se hvordan det lar seg kombinere med jobb i den perioden jeg har skrevet under for nå, sier Gundersen i en pressmelding.

Maren Gundersen spilte i Storhamar da klubben tok bronse i sin første sesong i eliteserien i 2007/2008. Dette blir den tredje solungen på Storhamar. Fra før er både Tonje Enkerud og Anna Sofie Sandberg i samme klubb.

Artikkeltags