Øystein Aurland er daglig leder for Solør Hus AS og vil med samarbeidet styrke bedriften og tilgangen på arbeid for de 21 ansatte, hvorav tre lærlinger.

Som ny Byggmann-forhandler i Åsnes vil Aurland gjøre bedriften bli enda mer komplett ved å tilby hele boligkjedens kolleksjonen, i tillegg til de andre tjenestene de tilbyr innen tømrer- og betongarbeid for sine kunder.

Mer allsidig

Solør Hus har erfaring som strekker seg helt tilbake til 1992 og fungerer som totalentreprenør for små og store oppdrag. Denne uka tok Åsnes kommune i bruk det nye legesenteret, hvor Solør Hus var hovedentreprenør. Bedriften har også gått inn i boligmarkedet ved å oppføre egne leilighetskompleks.

Aurland skryter av de ansatte i bedriften, der de aller fleste har fagbrev.

– Vi leverer mange forskjellige tjenester – alt fra nybygg til store og små ombygginger av boliger, fritidshus, kontorer, forretningslokaler, uthus, garasjer og industriarealer. Også innenfor landbruksbygg og offentlig sektor har vi god kompetanse og spennende prosjekter å vise til. Vi har blant annet et godt samarbeid med Åsnes kommune på vedlikehold av eiendommer», sier Aurland i en pressemelding.

Litt om Byggmann Gruppen AS

Byggmann Gruppen AS ble etablert i 1987, og er en av Norges ledende boligkjeder av frittstående byggefirma. Boligkjeden er landsdekkende og har over 100 forhandlere fra Lindesnes i Sør til Alta i Nord – som bygger over tusen nye boliger hvert år. Byggmann har sitt hovedkontor på Vigra utenfor Ålesund, der de også har sin egen husfabrikk som kan produsere inntil 300 boliger i året.