Gå til sidens hovedinnhold

Snart er det tid for #treffes: – Det blir rett og slett en bygdefest

Camilla Botilsrud Sagen jobber til vanlig som programleder. Under årets #treffes-arrangement debuterer hun som konferansier, og skal være med å motivere utflyttere til å flytte hjem til Kongsvingerregionen. – Jeg selv er veldig stolt av å være fra bygda, smiler hun.

Torsdag 18. november inviterer Kongsvingerregionen til #treffes Oslo. Arrangementet skal være en møteplass for unge voksne som har flyttet fra Kongsvingerregionen for å studere eller jobbe i Oslo, og vil presentere mulighetene som finnes i Kongsvingerregionen.

I lokalet på Vippa i Oslo er God Morgen Norges Camilla Botilsrud Sagen i full gang med planlegging. Hun skal være konferansier på årets arrangement.

– Jeg synes det er et veldig kult valg av lokale av Kongsvingerregionen, sier Camilla. Vippa ligger helt ytterst på Vippetangen i Oslo sentrum.

– God kok!

Målet er å samle 400 utflyttere i lokalet.

– Jeg synes det er litt skummelt når jeg ser hvor stort det er, og her skal det fylles med folk. Det er stor forskjell på å ha et kamera foran ansiktet og å ha 400 folk som titter på deg. Men det blir god stemning og god kok!

Det vil komme flere bedrifter for å vise hva regionen har å by på av jobber. I tillegg vil muligheter for bolig presenteres.

– Og det vil være veldig sosialt. Det er lagt opp til mingling både før, under og etter arrangementet, og vi skal ha DJ. Det blir rett og slett en bygdefest på Vippa, smiler Camilla, og legger til at hun synes det er fint at regionen ser verdien av at unge «setter snuta hjemover».

– Det er ikke sånn at når man flytter til Kongsvinger kan man kun være ute i skogen, her er det noe for alle og enhver. Det er mye urbant i regionen også, og jeg håper vi kan vise fram det på Vippa den 18. november – at regionen har mye mer å by på enn det folk kanskje tenker.

#treffes er et samarbeid mellom Klosser Innovasjon, kommunene i Kongsvingerregionen og Glåmdalen.

LES OGSÅ: Ny runde med #treffes med To Sprelske-Mari i spissen

Kommentarer til denne saken