Det er nesten vinn eller forsvinn for Kongsvingers kvinnelag mot Grei i dag. Med Tiril Kvåles redusering mot Odd i det 81. minutt i første kvalifiseringsrunde kan laget gå videre med et uavgjort resultat.

Forrige onsdag spilte jentene den første kampen i prekvalifiseringen. De møtte et sterkt Odd-lag og det ble dessverre tap. KILs hovedtrener Rune Skasberg følte at laget leverte en god prestasjon mot en god motstander.

Her kan du se kampen direkte klokken 16:00:

Se pre-kvalifiseringskampen mellom Grei og KIL.

– Vi følte vi matchet de godt, men at de var bedre enn oss foran begge målene. De hadde et fysisk godt lag og er sannsynligvis det beste laget vi har møtt i år sier Rune.


Grei Kvinner Elite har hatt en strålende sesong etter de rykket ned fra 1. divisjon i fjor. De endte med 56 poeng og en målforskjell på 98-8.

Klubben har beholdt mye av stallen fra i fjor og ikke minst hentet inn forsterkninger som Johanne Fridlund fra storklubben Lazio

– KIL er skumle

Trener Jan Aksel Odden sier at i kampen mot Odd leverte Grei ikke i den offensive delen av spillet, men det var også den definitivt tøffeste kampen de har spilt denne sesongen. Han synes KIL så gode ut mot Odd og tar ikke lett på dagens kamp.

– Vi føler at vi er favoritter, men KIL er en skummel motstander med gode kvaliteter, sier Grei-treneren.

Odden ser frem til kampen og stiller med et nærmest skadefritt lag.

Håper på støtte fra tribunen

KIL-trener Skasberg gleder seg også til kamp og sier:

– Vi skal stole på egne ferdigheter og at vårt spill skal være godt nok. Klarer vi å senke skuldrene og spille vårt spill har jeg stor tro på at dette blir en hyggelig søndag i Groruddalen.

Han fortsetter:

– Vi håper selvsagt på stor oppslutning og støtte fra tribunen. Den har vært helt fantastisk de siste kampene!