Glåmdalen sender begravelsen til Gjermund Eggen direkte

Glåmdalen sender direkte fra begravelsen til Gjermund Eggen. Sendingen produseres av Jølstad begravelsesbyrå

Av

Skilegenden Gjermund Eggens begravelse vil bli sendt direkte på Glåmdalen. Både Jørn Hoel og Hanne Krogh vil synge i begravelsen i Engerdal kirke.

DEL

Gjermund Eggen døde 6. mai på Elverum sjukehus etter kort tids sjukeleie, 77 år gammel.

Begravelsen vil skje ved Engerdal kirke onsdag 15. mai klokken 12, Sokneprest i Engerdal, Svein Olav Angard Hovde vil forrette ved begravelsen.

De kjente artistene Jørn Hoel og Hanne Krogh, som begge var venner av Eggen, vil synge i kirken. Begge har tidligere opptrådt i Engerdal ved flere sammenhenger.

Det er ventet mange i begravelsen. Derfor vil seremonien i kirken også bli direkteoverført til storskjerm i Engerdal samfunnshus for de som ikke får plass i kirken.

Sendingen vil også være åpent tilgjengelig for alle på Glåmdalens nettsider:

Begravelsen starter klokken 12.

Etter begravelsen er alle velkommen til minnesamvær i Engerdalshallen. Her vil det bli bespisning, taler og vist bilder og minner fra Eggens stolte skikarriere.

Eggen ble trippel verdensmester på ski i Oslo 1966, og ble en av Norges mest populære og folkekjære personer. Eggen var helt sentral da Eggen ski ble produserte i Engerdal i 15 år fram til 1983.

Eggen ble boende i Hylleråsen i Engerdal i hele sitt liv. Over 70.000 mennesker har vært innom hjemmet til Gjermund og hans kone Anne Eggen. Gjermund Eggen mottok en rekke utmerkelser og var i over 50 år Engerdal fremste ambassadør.

Artikkeltags